„Antonia și fiica ei, Maya, au fost răpite și sechestrate” Suma cerută drept recompensă: Prima reacție a lui Alex Velea: „Este adevărat că…”:

Un israelian stabilit în România a pus Poliția pe jar după ce a mers personal la o secție din București și a reclamat că ”adevărata Antonia” și fetița ei, Maya, au fost răpite și se află în Nigeria acum. Bărbatul a făcut inclusiv dovada plății unei sume din răscumpărarea cerută de presupușii răpitori.

Polițiștii au rămas încremeniți când un israelian de 45 de ani, stabilit în București, a intrat în biroul lor și le-a mărturisit că ” adevărata Antonia” și fetița ei, Maya, au fost răpite și se află în Nigeria, în timp ce, spunea el, Alex Velea ar umbla acum cu sosia artistei!

Polițiștii au privit sceptici la această declarație, până când omul a scos o dovadă, negru pe alb, că a plătit 5.000 de euro, reprezentând o tranzacție făcută către un cont din Nigeria.

”M-au contactat răpitorii ca să le trimit 5.000 de euro, iar după ce le-am trimis banii mi-au dat-o pe Antonia la telefon să o aud. Ea mi-a spus că nu poate să-mi dea prea multe indicii despre locul în care se află pentru că răpitorii sunt lângă ea. Ulterior, mi-au cerut 100.000 de euro pentru eliberarea ei”, le-a povestit israelianul anchetatorilor.

”Dacă ceva se întâmplă, mă urc în primul avion și mă duc să cer ajutorul familiei mele regale”, a mărturisit bărbatul, despre care nu știm ce origini are, în afara faptului că se prezintă drept om de afaceri prin București.

De ce l-ar fi contactat „răpitorii” tocmai pe el? Pentru că se declară cel mai înfocat fan al Antoniei.

Omul de afaceri israelian le-a mărturisit polițiștilor că ar fi trimis toată suma, de 100.000 de euro, dacă ar fi avut-o, dar a considerat că e mai bine să ia legătura cu fostul soț al Antoniei, Vincenzo, și să-i expună toată situația.

”L-am sunat și i-am spus că Antonia și Maya sunt răpite și sechestrate în Nigeria. Și mi-a zis că da, știe…”, a declarat israelianul. Nu se cunosc însă condițiile în care s-a purtat această discuție și, mai ales, cât de mult l-ar fi luat Vincenzo în serios.

„Voi merge inclusiv la președinte…”
Dacă există multe îndoieli în privința acestui caz, un lucru este sigur. Velea a fost contactat de polițiști și ar fi confirmat că israelianul a luat legătura cu fostul soț al Antoniei. Doar că anchetatorii au demarat o verificare în acest caz nu pentru răpire, ci pentru înșelăciune.

”Sper ca nimeni să nu sune la spitalul de-acolo. Voi merge personal. Nimic nu mă va opri… Le văd pe Antonia și pe Maya în ochii mei. Voi merge inclusiv la președinte ca să mă ajute. Am nevoie de dovezi în fața ochilor… vreau să le văd pe Maya și pe Antonia. Mi-e frică pentru viața lor. Sunt mamă și copil. Gândesc înțelept. Am o inimă mare și îmi doresc să ajut oameni inocenți. Nu vreau să implic pe nimeni. Este secretul meu. Mi-au intrat la inimă amândouă. Dumnezeu se uită. Viața nu o poți cumpăra cu bani”, a scris israelianul într-una dintre declarații.