Ce i-a interzis Prințul Harry lui Meghan Markle, alta femeie nu ar accepta asta:

Deși e limpede că-și iubește foarte mult soția, prințul Harry are o imagine de păstrat, are o responsabilitate față de propria familie și mai ales față de regină, bunica lui. Prin urmare, acesta i-a transmis soției sale, Meghan Markle, să nu mai poarte costum la vizitele oficiale.

Potrivit unei surse de la Palatul Kensington, acesta i-ar fi spus ducesei de Sussex că trebuie să se îmbrace ”mai tradițional”, să renunțe la stilul tipic Hollywoodului.

”I-a spus lui Meghan să nu se mai îmbrace ca la Hollywood, să înceapă să se îmbrace ca un membru al famliei regale. Meghan ar fi vrut să poarte un costum, dar Harry i-a spus că nu e suficient de tradițional”, a declarat sursa. Meghan deja își alege ținutele pentru un turneu în Australia și Noua Zeelandă, pe care ea și soțul ei urmează să îl facă anul acesta. Potrivit sursei, ar fi vrut ca una dintre ținutele purtate să fie un costum format din taior și pantaloni.

Meghan Markle, în vârstă de 33 de ani, e o mare iubitoare de costume, ea purtând așa ceva într-o vizită recentă în Dublin, ținută la care a asortat și o pereche de pantofi cu toc cui, pe care a reușit să meargă cu multă grație chiar și pe piatră cubică.

Tot un costum negru a purtat și la o strângere de fonduri în luna februarie a acestui an. Dar se pare că până aici i-a fost. De acum înainte va trebui să poarte doar fuste și rochii, eventual și pălării sau mănuși atunci când eticheta o cere.