O bogătașă de 66 de ani din Marea Britanie i-a dat iubitului român (de doar 29 de ani) 750.000 de lire sterline! Imediat, compatriotul nostru a părăsit-o! Pe ce a „spart” Cristian Mihalea toți banii:

Christiane Shellard (66 de ani), o bogătașă divorțată din Marea Britanie, i-a dat iubitului ei mai tânăr cu 37 de ani o sumă uriașă de bani, respectiv 750.000 de lire. Bărbatul este un tânăr român pe nume Cristian Mihalea (29 de ani), care este acuzat de fosta lui iubită că i-a „spart” banii pe jocuri de noroc și că nu i-a înapoiat nicio parte din sumă.

Cristiane Shellard susține că i-a dat 500.000 de lire pentru a cumpăra un apartament pe numele ei, unde el putea locui până când reușea să plătească singur creditul ipotecar, și alți 160.000 de lire pentru a achita facturile medicale ale tatălui său bolnav. În concluzie, femeia voia să îl ajute pe iubitul ei să își schimbe viața în bine, însă acesta a reușit să fie dat în judecată pentru faptele sale. Potrivit femeii, el ar fi spart toți banii pe jocuri de noroc. De asemenea, Cristiane Shellared i-a dat bani și pentru un Porsche Panamera, în jur de 68.000 de lire, dar și multe ceasuri de lux. Presa britanică l-a numit pe Cristian un „playboy musculos”.

Banii pe care nu i-a dat la jocuri de noroc au fost cheltuiți pe aur, un ceas Audemars Piguet de 4.000 de lire și un Mercedes GLS de 42.000 de lire pentru sora lui, Mirela. Cristian Mihalea susține că singurele lui bunuri sunt un ceas Cartier în valoare de 4.000 de lire sterline și 7.444 de lire într-un cont bancar.

„Karma este o c***a si îl așteaptă”, a declarat Cristiane Shellard pentru The Sun. Românul, care acum este patronul unui salon în Fulham, deschis pe numele surorii lui, a recunoscut că i-a spart banii fostei lui iubite. Judecătorul Nicolas Cooke i-a pus sechestru pe avere Cristian Mihalea, până când procurorii află concret unde s-au dus banii femeii.

„Nu vei scăpa basma-curată spunând că ai cheltuit toți banii. Vom afla dacă mai ai bani și unde sunt. Ești acuzat că minți!”, i-a spus judecătorul românului, conform cotidianului britanic Daily Mail.