Fiul Mădălinei Manole a aflat tot adevărul despre mama sa! Ce decizie radicală a luat copilul, imediat:

Peste numai cinci zile se împlinesc 8 ani de când Mădălina Manole a plecat dintre noi. Artista a lăsat în urma sa un băiețel care avea numai un an la momentul respectiv, precum și milioane de fani îndurerați alături de părinții ei și de soțul acesteia.

În cei opt ani de când Mădălina a trecut în neființă, Petru Mircea, al doilea soț al Mădălinei, a preferat să îl țină departe pe micul Petru de veștile despre mama sa.

Acum, la vârsta de 9 ani, băiețelul a aflat despre sfârșitul mamei sale, dar și despre ce a făcut aceasta. Petru Mircea se pare că i-a povestit fiului său despre cât de iubită a fost mama sa cât timp a fost artistă.

Impresionat de aceste vești despre mama sa, băiețelul a decis să se înscrie în asociația care are grijă ca amintirea Mădălinei Manole să rămână intactă în inima oamenilor, potrivit spynews.ro.

Petru Mircea Jr. vrea să îi aducă un omagiu mamei sale și să îi arate că o păstrează în inima sa, chiar dacă avea numai un an când Mădălina a fost găsită fără suflare în casa ei din Otopeni.

Ce spune fosta iubită a lui Petru Mircea despre Petru Jr.
Geanina Manea, fosta iubită a lui Petru Mircea, a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre relația cu acesta. Cei doi nu mai formează un cuplu. Ea spune că au pus punct relației după doi ani.

„Ne-am cunoscut în noaptea de Anul Nou. Melodia este făcută la câteva luni după ce ne-am cunoscut. Era o melodie de împăcare la momentul respectiv. Acum nu este nimeni în viaţa mea. A trecut un an de când nu am mai vorbit cu Petru Mircea.

Orice om merită o a doua şansă. Îmi doresc un bărbat natural, care să mă surprindă, să mă iubească şi să se ocupe de tot. Să fie un bărbat adevărat. Mi-am pierdut doi ani din viaţă cu Petru Mircea şi tot nu m-a cerut de nevastă.”, a spus Geanina Manea, într-o emisiune tv.

Ea a vorbit și despre băiețelul Mădălinei Manole.

„Este un copil cuminte, educat și politicos.”, a spus fosta iubita a lui Petru Mircea, despre Petru Jr., băiețel care a împlinit 9 ani.