Momentul in care Valentina Pelinel ar fi ramas din nou gravida cu Borcea! Aici s-a intamplat:

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare, recent, dupa mai bine de patru ani de detentie. Ziua in care fostul lider de la Dinamo a pasit din nou in libertate a fost una dintre cele mai fericite din viata iubitei lui, Valentina Pelinel care i-a fost alaturi si l-a sprijinit o lunga perioada, in pofida tuturor greutatilor.

Ei bine, loialitatea, iubirea si rabdarea i-au fost rasplatite, milionarul spunand in mai multe interviuri ca frumoasa blonda este femeia vietii lui, ingerul lui pazitor si singura iubire.

Declaratia elocventa a spulberat toate zvonurile conform carora afaceristul nu ar fi fost decis sa ramana cu fostul manechin si ar fi analizat si alte posibilitati.

In plus, la cateva zile dupa ce a parasit penitenciarul Jilava, Cristi Borcea si-a aratat inca o data sentimentele puternice pentru mama fiului sau, Milan.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel, poze exclusive din vacanta. Frumoasa blonda pare abatuta.
Milionarul a dus-o pe Valentina intr-o vacanta de vis, cu iaht-ul, in mai multe destinatii superbe, printre care si cateva insule din „bella” Italia.

WOWbiz.ro publica astazi, in exclusivitate, poze cu cel mai mediatizat cuplu al momentului, in escapada de cinci stele.

Indragostitii si cativa prieteni ai lor au fost surprinsi la un restaurant de lux caruia i-au trecut pragul, de-a lungul timpului, mai multe celebritati mondiale.

Unele surse spun ca aceasta ar fi vacanta in care Valentina ar fi ramas din nou insarcinata, pentru ca, da, stirea zilei din presa mondena spune ca vedeta si omul de afaceri se pregatesc de nunta, dar si ca urmeaza sa devina parinti, ea a doua oara iar el…a opta.

sursa: wowbiz.ro