O mai ţii minte pe „Kassandra”? Uite cum arată acum actriţa, după 25 de ani de la telenovela în care a făcut furori! Are un trup de zeiţă, deşi a trecut bine de prima tinereţe:

Nu ai uitat-o pe frumoasa actriţă care a jucat rolul principal în serialul „Kassandra”, nu-i aşa? Ei bine, la 25 de ani de când a apărut filmul, iar Coraima Torres a debutat pe micul ecran, ea este într-o formă de excepţie. Femeile, dar şi bărbaţii o admiră din toate colţurile lumii, iar noi avem dovezile pentru care continuă să aibă o mulţime de fani.

„Kassandra” s-a numărat printre primele telenovele care au fost difuzate în România după Revoluţia din 1989. Serialul care a fost turnat în Venezuela a avut un succes incredibil, iar pe atunci, actriţa Coraima Torres avea 19. Aflată la începutul carierei sale în lume filmului, ea mai jucase în telenovelele „Alondra” şi „Gardenia”, potrivit unica.ro.

Vara aceasta, Coraima Torres a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, dar nici nu zici că are atât. Toate astea pentru că actriţa care s-a născut şi a crescut în Venezuela are foarte grijă la alimentaţie şi face mult sport, după cum se poate vedea în postările de pe pagina sa oficială de Instagram.

Când a fost lansat serialul de succes, nimeni nu se aştepta ca personajul Kassandra să cucerească atât de repede inimile oamenilor din lumea întreagă. De altfel, serialul „Kassandra” a intrat înCartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128.

Povestea pe care o ilustrează producţia din Venezuela este relativ simplă, dar situaţiile conflictuale, dragostea şi actorii superbi au făcut din ea o reuşită de proporţii. De altfel, femeile care au născut fetiţe la începutul anilor ’90 au decis să le pună numele „Kassandra”. Personajul principal din serial este o tânără foarte frumoasă care a crescut într-o şatră de ţigani. Kassandra ajunge să se mărite cu un bărbat foarte bogat, care este ucis în noaptea nunţii şi de moartea căruia este acuzată. Ea află însă că originile ei sunt altele şi este nevoită să treacă printr-o mulţime de peripeţii şi situaţii neprevăzute până la terminarea serialului, conform sursei citată mai sus.