Tatal lor ar fi mandru de ele! Ce s-a ales acum de fetele lui Vadim! Nu mai arată așa acum! Uite cum s-au transformat: Imagini uluitoare: Cu ce se ocupă: Au apărut la TV și…:

Frumoase și ambițioase, cele două fete ale lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia de 28 de ani și Eugenia, în vârstă de 23 de ani, au petrecut Sărbătorile împreună cu mama lor, dar au mărturisit că acestea nu au mai fost la fel ca altă dată, când tatăl lor era în viaţă, alături de ele.

„Nu mai sunt Sărbătorile de la altă dată, nu mai putem zâmbi la fel de mult.” a declarat Lidia Vadim Tudor.

Eugenia Vadim Tudor a terminat facultatea de jurnalism şi îşi doreşte foarte mult să ajungă prezentator tv. Astfel, invitată, alături de sora sa, în emisiunea Agenţia VIP, aceasta a fost supusă la câteva probe de către Cristi Brancu.

“Vreau să fiu moderator, nu vreau să prezint emisiuni din domeniul politic, pot să mă mulez pe oric gen, dar nu pe poltică, nu-mi place” a declarat Eugenia Vadim Tudor.

Aceasta a prezentat o rubrică meteo, horoscopul şi chiar a luat un interviu în direct, pentru a demonstra că se poate face faţă chiar şi atunci când trebuie să vorbească liber. S-a descurcat excelent, nu a avut deloc trac si a avut o dicţie foarte bună, iar la final Cristi Brancu a felicitat-o.