Anda Adam nu s-a mai abținut la Kanal D! Mesajul transmis către Bianca Drăgușanu și reacția lui Victor Slav: „Pentru Bianca…”

Anda Adam a fost într-o formă de zile mari în emisunea ”Vulturii de noapte”, iar atmosfera din platou a devenit efervescentă, scrie WOW.biz.

La un moment dat, prezentatorii și invitații au început să vorbească despre replicile ”de agățat”. Victor Slav a intrat îmediat în joc și a plasat o replică de nota 10: ”Mama ta a fost o hoață? Pentru că a furat stelele de pe cer și le-a pus în ochii tăi”!

Preluând ideea din zbor, Anda Adam și-a a dus aminte de zilele în care era colegă de echipă cu Vladimir Drăghia, la emisiunea ”Exatlon”:

”Știi de cine îmi amintesc? De Drăghia! El avea de-astea cu stelele”!

Același Vladimir Drăghia l-ar fi învățat și pe Giani Kiriță ce să spună la urechea unei femei: ”Îmi iau fericirea din fericirea ta”!

Momentul culminat s-a înregistrat atunci când Victor Slav a început să își dreagă vocea pentru a le arăta tuturor cum se recită o poezie de dragoste. Anda Adam nu s-a mai putut abține: ”Bagă! Bagă pentru Bianca Drășușanu!

”Această emisiune tocmai a degenerat”, a fost reacția lui Cătălin Cazacu, iar Anda Adam a șoptit la urechea lui Buzdugan: ”Pentru Bianca Drăgușanu”!

Într-un final, Victor Slav a reușit să rostească doar atât: ”Sunt frunze care nu cad, deși vântul bate puternic și sunt oameni care nu se uită, deși uitarea este o lege a naturii”…