Cum a slabit Monica Anghel peste 25 de kilograme

Monica Anghel a slabit 25 de kilograme in ultima perioada. Ajutata de o echipa de 4 profesionisti, artista a ajuns sa topeasca zeci de kilograme si sa faca 600 de abdomen pe zi!

Monica Anghel a intrat intr-un proces spectaculos de transformare. In decurs de mai mult de jumatate de an, artista a slabit 25 de kilograme si a reusit sa dea o linie frumoasa corpului sau. In spatele ambitiei si rezultatelor sale uluitoare, se afla o echipa de profesionisti formata dintr-un medic fizioterapeut, un kitetoterapeut, un psiholog si un nutritionist.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, Monica Anghel ne-a dezvaluit totul despre reteta sa de slabit.

„Am slabit 25 de kilograme, foarte, foarte, sanatos, frumos si asta datorita prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care il are tara asta. Al ei, dar si datorita kinetoterapeutului, psihologului, pentru ca este foarte important sa stam bine cu echilibrul asta cand ne apucam sa ne schimbam viata, cat si a unui nutritionist.

Fiecare dintre acesti oameni are un rolul destul de important in acesta intamplare frumoasa si echilibrata din viata mea. Mai am sa dau jos cateva kilograme, dar usor, usor, o sa le dau jos si pe astea. Fac si sport cu kinetoterapeutul. El ne ajuta sa facem gimnastica, astfel incat sa nu ne distrugem articulatile, cum este cazul meu care am fost operata pe coloana”, a declarat Monica Anghel.

Artista si-a schimbat total programul si alimentatia. Dimineata, ea mananca o omleta cu seminte de chia, preparata cu putin ulei, la ora 10 serveste o gustare formata din 10-15 migdale crude sau nuci, la pranz o ciorba de legume, o alta gustare la ora 5, iar la cina consuma un gratar de carne sau peste cu salata. In plus, cantareata a inceput sa faca zilnic sport, ajungand la performanta de a face 600 de abdomen pe zi!

“Are voie sa manance legume, carne, lactate, in general proteine pentru ca are un regim proteic ca sa facem si muschi. Nu are voie zaharuri, paine, paste, orez. Fructe are voie in prima parte a zilei si intr-o cantitate limitata, pentru ca daca le consumam seara ele se transforma in zaharuri”, a explicat medicul fizioterapeut al Monicai Anghel.

“Ideea este ca dietele din programul “Good Life” sunt personalizate. Sunt alcatuite de intreaga echipa, in baza rezultatelor analizelor. O data la 3 luni analize se repeat, iar daca apar carente regimul alimentar se schimba pana acestea se rezolva”, a conchis Monica Anghel.