Prima reactie a lui Victor Slav, dupa ce a vazut ca Bianca Dragusanu conduce un Bentley de 200.000 de EURO! A vorbit despre relatia cu fetia lor, Sofia! „Nu stiu de unde pana unde a ajuns sa …”

Victor Slav vorbește pentru prima dată despre relația pe care o are cu fetița lui după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. ”O văd în fiecare zi”, a declarat el pentru WOWbiz.

Vedeta Kanal D spune că își adoră fetița și că încearcă să o vadă aproape în fiecare zi, excepție făcând doar zilele în care programul de lucru îl împiedică.

“Ne vedem aproape în fiecare zi, spun aproape fiindcă au fost unele zile în care am avut repetițiile pentru noul show “Vulturii de noapte” și atunci nu am reușit să ajung la ea! În rest, mereu mă duc la cea mică! O ador, pur si simplu! Ne înțelegem foarte bine! Mă alintă “Vantur”, nu poate să îmi zică Victor! Nu știu de unde până unde a ajuns să mă strige așa, dar imi place. Mi se pare foarte haios și o iubesc enorm când o aud stâlcind cuvintele. În ceea ce o privește, își spune “Maca”, este de fapt de la “Mă cheamă”, și nu este nici Sofia, este “Fofaia”! În concluzie, o cheamă “Maca Fofaia”. E o minune de copil și mă bucur ca Dumnezeu m-a binecuvântat cu ea”, a declarat prezentatorul pentru WOWbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a primit un Bentley de 200 000 de euro de la ”Prințul Criptomonedelor”
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav în urmă cu două luni, însă nu a rămas prea multă vreme singură. Ea se află acum într-o relație cu un om de afaceri croat și a primit din partea acestuia un extravagant și costisitor Bentley Continental GT în valoare de 200 000 de euro.