Cum e să trăiești cu cineva din zodia Balanță

Află cum e să trăiești cu o Balanță, semn dual și destul de dificil de abordat. Descoperă-i caracteristicile cele mai importante în conviețuire.

Cum e să trăiești cu o femeie Balanță:

– Nu îi face complimente dacă nu le simți. Femeia Balanța detectează imediat ipocrizia, iar dacă urmărești ceva și crezi că poți obține asta oferindu-i declarații dulci, periind-o, nu vei avea sorți de izbândă. Femeia Balanța simte când un om are un interes ascuns, așa că mai bine fii sincer cu ea;

– Nu o contrazice când ia o decizie în legătură cu confortul casei. Balanța știe foarte bine cum trebuie să arate fiecare lucru în casă și are idei utile întotdeauna. Deși pare că nu îi pasă sau nu se pricepe, poate prelua în mâini sarcini domestice la care nu te-ai fi gândit nici tu că le faci față;

– Stați împreună în pat, fără să faceți ceva anume. Balanța adoră ca cineva să îi țină de urât și este mare fană a lenevitului în doi. Sunt multe situații când nu are chef de nimic și vrea să stea doar în pat și să asculte muzică în surdină alături de cineva drag;

– Ajut-o în bucătărie pentru că poate face ravagii. Balanței îi place foarte mult să bucatareasca, însă are momente când este stângace. Dacă sunt rețete ceva mai complicate și nu are suficientă mâini ori energie să le facă, ajutorul tău va însemna foarte mult pentru o femeie Balanță.

Cum e să trăiești cu un bărbat Balanță:

– Spune-i să își strângă lucrurile când le lasă peste tot în casă pentru că numai așa se apucă de curățenie. Spre deosebire de femeia Balanța, bărbatul născut în această zodie este ceva mai leneș și certat cu ordinea. Îi place să trăiască în dezordine, să își găsească lucrurile în haos;

– Fă-i masaj dacă se simte obosit și oferă-i din când în când o îmbrățișare. Bărbatul Balanța este înnebunit după gesturile de afecțiune și îți va fi recunoscător dacă îi arăți că îi ești aproape și ții cu adevărat la el;

– Nu îl judeca aspru dacă nu are curajul să recunoască anumite lucruri. Bărbatul Balanță se poate simți stânjenit atunci când se deschid anumite teme de discuție și e de înțeles. Nu vrea să deranjeze cu opinia lui, mai ales dacă nu te-ar avantaja deloc.

Zodie de aer, balanţa este caracterizată de inteligenţă şi bun-gust. Iată ce alte calităţi mai au nativii acestui semn zodiacal:

1. Iubesc arta. Adesea, nativii zodiei balanţă ajung să devină muzicieni, pictori sau fotografi. Dacă vor practica o meserie pe care o vor iubi, ei se vor dedica total muncii lor.

2. Sunt sociabili. Le place să se întâlnească cu prietenii şi familia, şi ar lenevi la o terasă toată vara, dacă ar putea. Nu pot sta singuri, pentru că sunt dependenţi de oamenii dragi.

3. Sunt oameni inteligenţi. Din păcate nu-şi fructifică inteligenţa aşa cum ar trebui, pentru că adesea preferă să lenevească, decât să muncească.

4. Sunt nişte cuceritori. Nativii din zodia balanţei sunt cunoscuţi pentru farmecul lor irezistibil, dar şi pentru aventurile lor amoroase.

5. Nu le plac conflictele. Spre diferenţă de lei, de exemplu, care pot porni o ceartă în câteva clipe, nativii din zodia balanţei evită situaţiile conflictuale. Nu suportă certurile sau discuţiile aprinse.

6. Se adaptează uşor. Pentru că sunt deschişi la nou şi foarte sociabili, nativii din zodia balanţei se pot adapta uşor oriunde. Şi, mai mult decât atât, reuşesc să se facă plăcuţi de toată lumea.

7. Sunt discreţi. Nativii acestui semn ştiu cum să păstreze un secret.

8. Nu exagerează niciodată. Balanţelor le place confortul, echilibrul şi, tocmai de aceea, sunt persoane foarte cumpătate şi cu capul pe umeri.

9. Sunt înţelegători şi generoşi. Balanţele ştiu să ofere. Nativii acestei zodii nu rămân indiferenţi atunci când cineva are nevoie de ajutor.

10. Au întotdeauna vorbele potrivite la ei. Dacă întâlneşti o balanţă tăcută înseamnă că ceva nu e în regulă. Nativii acestei zodii iubesc să fie în centrul atenţiei şi ştiu ce să spună, dar mai ales când să spună.