Cum stii daca te-a înșelat cu alta! E cel mai important indiciu, insa multe femei ignora:

Eşti la începutul unei relaţii şi te temi că partenerul tău ar putea să facă dragoste cu o altă persoană? Ei bine, află care sunt câteva dintre semnele care îl dau de gol.

Se plânge că-l dor articulaţiile
Conform bzi.ro, sportul şi amorul provoacă cele mai multe probleme musculare şi oboseală pentru majoritatea bărbaţilor. Dacă ştii sigur că nu a fost la sală ori la un meci de fotbal cu prietenii, este clar că varianta cu sportul cade din ecuaţie.

Are cu greu er3cţie
În mod obişnuit, nu aveaţi nicio problema la acest capitol, nu-i aşa? Dacă întâmpină dificultăţi în a avea er3cţie, este clar că s-a antrenat cu altă femeie. Excepţie fac cazurile în care masculii au disfuncţii er3ctile.

Mirosul din latex
În cazul în care partenerul tău obişnuieşte să se protejeze, îţi vei da seama imediat dacă a făcut am0r. Prezervativul are un miros specific şi lasă „urme adânci” chiar şi după „baia de după”.

Ej@culează puţin
Acesta este cel mai puternic semnal că a făcut dragoste foarte recent, poate chiar aseară. Volumul lichidului s3minal eliminat poate arată cât de lungă a fost perioada abstinenţei sale. Conform urologilor, cu cât faci dragoste mai des, cu atât calitatea şi volumul sp3rmei scad, conform wowbiz.ro.