La ce oră te-ai născut? Iată ce noroc, dar și ce ghinioane prezice ora la care ai venit pe lume

Astrologii chinezi au împărțit cele 24 de ore ale unei zile în 12 perioade fixe, conform celor 12 zodii. Iată ce influență are zodiacul asupra orei la care te-ai născut, ce noroc, ce bucurii, dar și ce ghinioane se arată în prezicerile chinezești.

Orele nopții și norocul zodiilor nocturne

23.00 – 1.00: ora Șobolanului

Dacă te-ai născut în acest interval orar, destinul tău este marcat de zodia Șobolanului cel iute și isteț, cu un spirit ascuțit de observație și foarte atent la oportunități. Cu toate că Șobolanul are o influență bună asupra destinului tău și te ajută îndeosebi în plan social și profesional, există riscul să te confrunți adesea cu probleme de familie grave, care pot duce la rupturi dureroase.

1.00 – 3.00: ora Boului

Dacă ai venit pe lume între orele 1 și 3 dimineața, viața ta este influențată de semnul astral al Boului, puternic, onest și muncitor. Boul îți împrumută numeroase calități care te vor ajuta în tot felul de situații în viață, pentru că este un semn benefic. Dar are un punct slab și anume încăpățânarea. Este posibil ca, din cauza acestei trăsături, să pierzi mult în viață!

3.00 – 5.00: ora Tigrului

Se spune că, înainte de ivirea zorilor, ies animalele de pradă să vâneze, iar intervalul orar de la 3 la 5 dimineața este destinat Tigrului.

Dacă te-ai născut în această perioadă, ai primit și câteva dintre calitățile Tigrului competitiv, îndrăzneț și cu o voință dură.

Cu toate acestea, există o influență care te avertizează să nu fii niciodată prea autoritară și exigentă, pentru că riști să îndepărtezi persoanele dragi.

Orele dimineții și ce ghinioane aduc zodiile impulsive

5.00 – 7.00 ora Iepurelui

Timizi, prudenți, dar iubiți de toată lumea, nativii din zodia Iepurelui sunt apreciați în zodiacul chinezesc.

Sunt sociabili, dar au tendința să păstreze distanța față de multe persoane din jurul lor. Dacă ești născută în ora Iepurelui, fii prudentă cu oamenii care aduc ghinioane, dar nu sufla chiar în toate iaurturile, să nu pierzi șansa celei mai frumoase iubiri!

7.00 – 9.00 ora Dragonului

Se spune despre Dragoni că sunt puternici, dominatori și că au limba ascuțită. Nu se tem de provocări și le place să riște pentru a câștiga! Dacă ești născută în acest interval orar, ai grijă ce alegeri faci în viață, să nu pornești pe un drum greșit!

9.00 – 11.00 ora Șarpelui

Orele dinaintea prânzului sunt orele preferate de Șarpe, care iese la lumină. Nativii zodiei sunt firi ascunse, greu de citit, dar sunt înzestrați cu o mare intuiție.

Dacă ești născută în ora Șarpelui, bazează-te mereu pe sentimentele și presentimentele tale. Dar ai grijă să iei în calcul și riscurile, să nu te lași purtată numai de inimă.

11.00 – 13.00 ora Calului

Nativii acestei zodii sunt energici, activi și atrag atenția prin comportamentul lor dezinvolt. Dar au și o doză de egoism greu de observat la prima vedere.

Dacă ești născută în ora Calului, fă un efort să le arăți celor dragi cât de mult îi prețuiești, pentru că există riscul să îi pierzi pe unii dintre ei de-a lungul timpului.

Orele amiezii și destinul zodiilor echilibrate

13.00 – 15.00 ora Caprei

Nativii din zodia Caprei sunt apreciați de chinezi, iar semnul lor astral este de bun augur. Dacă te-ai născut în acest interval orar, probabil că ai moștenit de la Capră imaginația bogată, intuiția, creativitatea și sensibilitatea ei.

Cu toate acestea, există o doză mai mare de nesăbuință pe care trebuie să înveți să o ții în frâu, altfel vei avea parte numai de ghinioane.

15.00 – 17.00 ora Maimuței

Îndemânatică, curioasă și jucăușă, Maimuța este plăcută de mulți. Cu toate acestea, face uneori gafe și glume nesărate care jignesc și este posibil ca prietenii să renunțe la un moment dat să o mai ierte. Marele tău risc este să pierzi în viață oamenii pe care te bazai!

17.00 – 19.00 ora Cocoșului

Populari, amuzanți și curajoși, Cocoșii ies în evidență și se bucură de faimă, mai ales dacă sunt ambițioși pe plan profesional.

Cu toate calitățile lor frumoase, există o doză de naivitate care le dăunează. Dacă ești născută în ora Cocoșului, marele risc este să fii înșelată când te aștepți mai puțin. Fii prudentă când te implici în situații necunoscute!

Orele serii și zodiile imprevizibile

19.00 – 21.00 ora Câinelui

Spiritul de sacrificiu este, poate, cea mai evidentă trăsătură a nativilor Câini. Au multe calități, sunt buni familiști, pașnici, iubitori, îngăduitori, dar au un spirit de rezistență care poate fi enervant uneori.

Dacă te-ai născut în acest interval, scoate în prim plan calitățile și ai grijă să nu fii prea încăpățânată. Dacă te ascunzi în spatele opiniilor tale, nu vei învăța nimic de la ceilalți!

21.00 – 23.00 ora Porcului

Nativii din semnul Porcului sunt prietenoși, deschiși și săritori. Le place să fie amabili cu toată lumea, dar sunt momente când sunt prea serviabili și optimiști, iar cei din jur pot profita de acest lucru.

Dacă ești născută în ora Porcului, ai grijă să te ferești de profitori toată viața ta și să nu te lași intimidată de personalitățile puternice!