Meghan Markle are probleme seriose. De ce mama sa a vizitat-o in mare secret: Anuntul ingrijorator facut de Casa Regala:

Scandalul dintre Meghan Markle şi tatăl său, Thomas, a lăsat urme. Ducesa de Sussex i-a cerut ajutorul mamei sale, Doria Ragland.

Deşi a divorţat de tatăl brunetei, cele două au o relaţie foarte bună. După căsătoria cu Prinţul Harry, Doria Ragland a continuat să fie alături de fata ei.

Potrivit Daily Mail, femeia a mers până acum de multe ori în Anglia, pentru a-şi consola singurul copil.

Mama lui Meghan Markle şi-a vizitat fiica în secret
Cele mai multe vizite au fost făcute în mare secret, după cum afirmă surse din apropierea Casei Regale: ”Doria a sprijinit-o pe Meghan Markle pe parcursul disputelor cu Thomas. Vizitele au fost în mare secret”.

Ducesa de Sussex a întrerupt orice legătura cu el de când s-a căsătorit cu Prințul Harry, așa că bărbatul a fost disperat să ia legătura cu ea.

Thomas Markle a încercat prin orice mijloace să îi atragă atenția fiicei sale şi a continuat declarații în presă prin care şi-a atacat rudele de sânge.

”Sunt foarte supărat că a rupt orice legătură cu mine. Aveam un număr de telefon la care imi răspundea ea sau cineva din familia regala, dar acum nu îmi mai răspunde nimeni la acel număr.

Poate era mai bine dacă eram mort. Toată lumea ar fi compătimit-o atunci. Probabil ar fi mai ușor pentru Meghan dacă aș muri. Eu sper totuși să ne împăcăm. Nu mi-aș dori să mor fără să mai vorbesc cu ea”, a declarat Thomas Markle.