Alege inelul preferat si vezi ce spune despre personalitatea ta:

Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene al unei fete, dar inelele devin din ce in ce mai unice.

Cu monturi interesante, pietre alternative sau forme diferite, inelul pe care il alegi (poate ca sa il ai pe deget tot restul vietii!) spune multe despre personalitatea ta! Alege inelul preferat de mai jos si vezi ce dezvaluie despre tine.

Inelul numarul 1:

Esti plina de energie salbatica si imposibil de uitat! Esti intotdeauna inconjurata de adorarea oamenilor care iti admira increderea si personalitatea stralucitoare. Ai incredere cu usurinta si, in consecinta, ai si tu increderea celor apropiati de tine.

Iti place aventura, iar viata ta este fascinanta pentru altii, care poate provoca un pic de invidie, dar nu o observi pentru ca esti prea ocupata si iubitoare de viata!

Inelul numarul 2:

Esti feminina, afectuoasa si visatoare. Ai o inima mare si o personalitate iubitoare, ceea ce inseamna ca esti intotdeauna inconjurata de prieteni si de cei dragi. Intorci capetele oriunde mergi si arati fantastic intr-o rochie. Ideile tale devin adesea reale si tinzi sa ai succes in orice faci. Iti place sa flirtezi si de multe ori captivezi inimile oamenilor!

Inelul numarul 3:

Iti place sa pastrezi clasa! Esti o doamna si te mandresti cu gustul tau fantastic si un simt minunat de moda. Toata lumea te admira si te priveste; esti intotdeauna prima persoana la care se adreseaza atunci cand au nevoie de sfaturi.

Esti incredibil de perceptiva si ai instincte deosebite despre oameni, ceea ce ingreuneaza oamenii sa ascunda lucrurile de tine. Iti place sa pastrezi un pic de intimitate pentru a-ti proteja imaginea, dar nu uiti sa ii lasi pe cei dragi inauntru – este bine sa fii vulnerabila uneori.

Inelul numarul 4:

Esti modesta, vesela si mereu optimista. Ai o multime de prieteni si esti atenta si grijulie – intotdeauna iti amintesti de zilele de nastere si evenimentele speciale. Iti pasa mai mult de ceilalti decat de tine, asa ca este important sa iti faci timp si pentru tine.

Inelul numarul 5:

Esti simbolul iubirii! Iti plac viata, oamenii, munca, calatoriile si mai ales iubirea!

Te indragostesti adanc si te poti rani cu usurinta daca iti pasa de persoana gresita. Esti incredibil de recunoscatoare pentru tot ce exista in viata si iei ce e mai bun din fiecare zi! Din cauza acestei energii pozitive intotdeauna stralucesti.

Inelul numarul 6:

Esti o regina! Esti onesta, nu numai cu cei din jurul tau, ci si cu tine insati! Iti stii adevarata valoare si asta atrage oamenii spre tine. Esti autentica si iubitoare si ai intotdeauna timp pentru prietenii tai – stiu ca pot veni la tine daca au nevoie de un raspuns sincer.

Dar ai grija ca simplitatea ta sa nu fie excesiva, deoarece poate afecta sentimentele oamenilor.