Chiar daca este Prima Doamna, Carmen Iohannis nu se zgarceste cand este vorba de imaginea sa: Cum arată sandalele și cât au costat:

Sotia presedintelui Klaus Iohannis este diriginta in noul an scolar. Si pentru ca nu se putea prezenta oricum, Prima Doamna a investit destul de mult in look-ul sau.

Carmen Iohannis va preda engleza la o clasa din cadrul Colegiului National Gheorghe Lazar din Sibiu.

Outfitul Primei Doamne a fost compus dintr-o rochie alba cu insertii florale si usor transparenta, asortata cu o geanta bleu si ochelari de soare.

Suma uriasa data de Carmen Iohannis pentru o pereche de sandale
Insa ce a atras cel mai mult atentie a fost perechea de sandale, care se zvoneste ca valoreaza 800 euro. O suma record pentru o profesoara.

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură.

E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu.

Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis la serbarea de deschidere a noului an şcolar pentru Tribuna Sibiu.

Carmen Iohannis se pregateste intens pentru noul rol de diriginta si a fost vizibil emotionata la festivitatea de deschidere a anoului an scolar. Elevii Colegiului National Gheorghe Lazar au asteptat-o nerabdatori cu flori, dar si cu bratele deschise.

Carmen a fost mereu foarte iubita printre elevii sai, stiind sa deosebeasca viata politica de cea care ii face cel mai mult placere, cea de profesoara.