Credea că soția îl înșală și a urmărit-o cu taxiul noaptea

Credea că soția îl înșală și a urmărit-o cu taxiul noaptea până la un bordel. Acolo îl plătește pe taximetrist să o aducă cu forța afară, dar ce a aflat bărbatul când a intrat acolo, le-a distrus viața amândurora. Ce găsise în bordel

Niciun bărbat căsătorit nu își dorește să afle că soția i-a fost necredincioasă, dar contează mult și modul în care află…

Un bărbat bănuia că soția în înșela de ceva vreme, așa că, într-o noapte, a decis să afle adevărul. A așteptat să plece, iar apoi a sărit în primul taxi pentru a o urmări. Spre oroarea lui, în acest fel află că femeia lucra într-un bordel.

Așa că îl întreabă pe taximetrist: ,,Vrei să faci 100 de dolari?”

Taximetristul răspunde: ,,Sigur, ce trebuie să fac pentru ei?”

Așa că bărbatul îi explică că tot ce are de făcut este să intre în bordel, să o apuce pe soția lui și să o aducă, chiar și cu forța, dacă e nevoie, pe bancheta din spate a taxiului, pentru a o duce acasă.

Taximetristul e de acord, și merge în bordel.

Câteva minute mai târziu, ușile bordelului se deschid larg, iar taximetristul trage de femeie până o aduce pe bancheta din spate, asta în timp ce femeia lovea, mușca și dădea cu pumnii, luptându-se mereu să scape.

Taximetristul deschide ușa, o aruncă pe femeie în spate și spune: ,,Uite, ține-o!”

Bărbatul se uită la fată și răspunde: ,,Stai puțin, asta nu e soția mea?!!”

Taximetristul răspunde: ,,Știu, e a mea. Mă duc acum înapoi să o aduc și pe a ta!!!”

Această poveste este un banc, deși poate fi inspirată și din fapte reale…