Cum a încercat Camilla Parker sa il desparta pe William de Kate Middleton:

Ce crede cu adevarat Camilla Parker despre Kate Middleton!

Sotia lui Charles a incercat de cateva ori sa se bage in relatia ducilor de Cambridge. Camilla Parker a vrut sa ii desparta pe cei doi, pentru ca nu prea o suporta pe Kate Middleton. Desi cele doua apar mereu impreuna la evenimente, relatia lor nu e chiar atat de buna.

Mama vitrega a printilor William si Harry si-ar fi impus preferintele inca din primele momente. Totusi, cei doi au putut face fata situatiei, dar si stresului constant primit din partea Camillei, si au ramas impreuna.

Camilla Parker a incercat sa isi impuna propriile preferinte in materie de viitoare sotii pentru printul William. Ea a adoptat o atitudine foarte ostila fata de Kate Middleton, pe care o descria intr-un mod jignitor.

„E frumusica, dar mult prea stearsa”, ar fi marturisit Camilla despre Kate, potrivit autorului Christopher Andersen. Acesta a publicat recent o carte biografica despre Familia Regala a Marii Britanii. Acolo sunt prezentate situatiile actuale in care membrii acesteia se regasesc.

Sotia printului Charles nu ar fi fost cea mai mare fana a lui Kate Middleton. Totul cand ea si William se aflau in anii de studiu. Cele doua femei au si in prezent o relatie delicata si foarte dificila, si s-ar parea ca nu prea se suporta.

Pe Camilla a deranjat-o mereu faptul ca sotia lui William nu provine dintr-o familie de vita nobila. Ea l-a pus pe Charles sa poarte o discutie cu fiul sau mai mare si sa incerce sa il convinga sa nu se insoare.

Autorul Christopher Andersen a mai mentionat in cartea sa si faptul ca mama vitrega a celor doi printi era tot mai geloasa pe popularitatea pe care Kate incepuse sa o capete, odata cu aparitiile tot mai dese in public.

„Camilla e chintesenta Reginei Negre. E cea care se ascunde timp de cateva decenii in umbra, pentru ca a fost condamnata de societate pentru adulter. Mai e si cea invinovatita pentru moartea rivalei sale, una dintre cele mai indragite si admirate figuri publice din toate timpurile”, a scris Christopher Andersen despre Camilla Parker, in cartea sa.