Margherita de la Clejani a fost lovită unde o durea mai tare: ,,Dacă nu era tăticu’ şi cu mămica, să vezi ce lucrai schimbul 3!” Răspunsul Margheritei i-a lăsat pe toți fără replică, uite ce a putut să-i zică

Margherita de la Clejani a publicat pe o rețea de socializare o imagine care i-a uimit pe fanii ei. Cântăreața apare, la ceas de seară, lângă bolidul ei de lux.

Potrivit unora, Margherita e una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Împreună cu imaginea, artista a scris și un mesaj: ,,Iubesc noaptea”, a mărturisit ea prietenilor virtuali și fanilor.

Din păcate, însă, cineva a taxat-o, un bărbat i-a scris: ,,Dacă nu era tăticu’ şi cu mămica, să vezi ce lucrai schimbul 3!”. Dar Margherita nu s-a lăsat și i-a ,,servit” impecabil un răspuns pe măsură: ,,Multumesc lui Dumnezeu pentru norocul dat! M-am nascut norocoasa cu asa parinti…toate pe tava! Sa-ti ajute Dumnezeu sa poti sa-i oferi fetitei tale cum mi-au oferit mie parintii…sa nu fie nevoita sa lucreze la „schimbul 3” cum zici tu!”.