Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să participe, invitat fiind, la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Gigi Becali a explicat care a fost motivul pentru care a refuzat să-l nășească din nou pe omul de afaceri Cristi Borcea.

În urmă cu câteva zile, Cristi Borcea s-a cununat civil cu Valentina Pelinel, iar nunta religioasă au anunțat că va avea loc în Ungaria, la Budapesta.

De data aceasta, Cristi Borcea nu-l va mai avea naș pe Gigi Becali, ci pe Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Gigi Becali a explicat de ce a refuzat să-l mai nășească pe Cristi Borcea.

„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind”, a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit sport.ro.

„Să vedem cum o să se descurce cu 9 (n.r. copii). Asta e important. Cu copiii trebuie să te descurci, să muncești. I-am spus: Bine, ai făcut cu asta trei, dar peste un an sau doi să nu mai faci 2-3 cu alta”, a mai spus Gigi Becali.