Sunt cei mai fideli bărbati și cele mai fidele femei. Zodiile care nu înșală niciodată

Cea mai fidela zodie feminina si cea mai loiala zodie masculina. Despre doua semne din zodiac se poate spune ca sunt 100% fidele. Vezi cum se comporta cel mai fidel barbat al horoscopului si cum intelege viata de cuplu cea mai fidela zodie de femeie.

El este omul care te poate intelege perfect. E barbatul care da totul in dragoste. Nu ii place minciuna si nu suporta sub nicio forma sa fie tratat ca si un naiv.

Nu iti va spune niciodata ca s-a prins de faptul ca il pacalesti, dar va strange suficiente argumente pentru a-ti spune cand l-ai ranit in dragoste.

Nu accepta ideea de relatie deschisa si ii place sa petreaca foarte mult timp cu partenera de viata. Nu este genul petrecaret de barbat, dar stie sa transforme fiecare moment intr-un cu totul special.

Nu ii place sa traiasca intr-un mediu luxos si tot ceea ce reuseste sa faca o face cu multa truda. Nu ii place sa primeasca nimic de-a gata, iar cand vine vorba de dragoste ofera mai mult decat primeste de cele mai multe ori.

Dupa cum v-ati dat seama, este vorba despre nativul guvernat de Luna, zodia Rac. Barbatul Rac iubeste cu patima si sufera foarte mult cand persoana cu care isi imparte existenta nu este la fel de prezenta in relatie. Vezi in pagina urmatoare care este cea mai fidela zodie feminina!

Afla care este cea mai fidela zodie feminina!

Este foarte geloasa. Ii sare mereu tandara si nu suporta sub nicio forma sa fie tratata cu superficialitate. Este genul de femeie care il pune pe barbat la respect folosindu-si doar cuvintele.

Se impune foarte usor in fata partenerului si ii da toate motivele sa nu o paraseasca deoarece are tot ce poate gasi la o alta femeie.

Tocmai pentru ca este sigura ca isi alege barbatul care poate suporta chiar si cele mai complexe caracteristici va fi o femeie fidela.

Stie cum sa ii vorbeasca partenerului, iar in materie de sex este o adevarata experta. Impleteste cu perfectiune dragostea cu erotismul si este extrem de preocupata ca iubitul sa nu se simta nefericit in nicio secunda.

Atunci cand iubeste isi concentreaza toata existenta asupra partenerului. Face eforturi foarte mari pentru a fi inteleasa si nu ii pare rau ca ‘isi pierde vremea’ sa explice lucrurile.

Ea crede ca in dragoste si in razboi e permis orice si isi va apara iubirea cu toate armele. Barbatii isi doresc o astfel de femeie aproape deoarece este nu doar sotia ideala ci si femeia, mama si prietena perfecta.

In relatiile de prietenie, femeia Sagetator, caci despre ea este vorba, da totul. Este genul de persoana in care prietenii isi pot pune baza. Ofera cele mai bune sfaturi celor din jur pentru ca vede lucrurile in profunzime.

Este receptiva la criticile prietenilor, chiar daca in prima faza reactioneaza vulcanic atunci cand i se atrage atentia.

Norocul cu femeia Segetator este ca isi cere iertare daca a gresit si nu face foarte multe nazuri in a-si recunoaste greseala. Ba chiar isi asuma uneori si erori pe care nu le-a facut.