Această fetiță a fost umilită de către profesor și nu a mai rezistat. Reacția ei face toți banii! Ce i-a făcut bărbatului:

In filmul de mai jos puteti vedea o scena dintr-o scoala oarecare, un profesor dur, care dojeneste o fetita in uniforma, aflata la tabla pentru ca ea nu stia, sau nu dorea sa spuna ce-i cerea profesorul: pronumele personale in limba engleza, eu-tu, etc.

Profesorul devine foarte nervos, chiar violent, o apasa si o impinge de 2 ori cu degetul pe cap, o cearta, se vede si se aude ca are un ton ridicat, total nepotrivit, fetita are in jur de 7-8 ani, sta timida si rusinata, cu capul in jos in fata clasei, sunt momente penibile si pentru colegii ei, care nu cracnesc sa scoata o vorba, dar, dupa atata dojana fetita izbucneste intr-o furie- motivata de altfel, si-l loveste cu piciorul pe profesor in cea mai sensibila zona…apoi, fuge in banca, moment care provoaca ilaritate printre ceilalti copii aflati in clasa.

Nu stim care au fost urmarile acestui gest al fetitei, cert este ca profesorul care nu se astepta la asa ceva, s-a chircit instantaneu, tinandu-se cu mainile de “zona” respectiva si ramanand perplex la gestul spontan al elevei respective.

Noi nu facem judecati de valoare, voi puteti sa va dati seama de gestul si reactia fetitei, dar, sigur, un asemenea comportament al unui profesor fata de un elev, este inacceptabil in orice colt al lumii!