Oana Roman a participat în acest weekend la o nuntă pe litoral. Lumea a rămas mască atunci când a văzut cu ce a venit îmbrăcată: „La gleznele tale subțiri…” Imediat au apărut comentariile:

Oana Roman a fost invitată la o nuntă care s-a desfășurat la malul mării. Ținuta aleasă de vedetă a stârnit nenumărate reacții din partea celor care au văzut fotografiile.

La nunta respectivă, Oana Roman a îmbrăcat o rochie cu sclipici, lungă, care i-a venit foarte bine. Fanii au admirat modul în care a ales să se prezinte la eveniment, însă unii dintre ei au considerat că imaginea de ansamblu a fost stricată de… sandale.

Se spune că gusturile nu se discută, dar comentariile nu au întârziat să apară. Părerile au fost, așa cum era de așteptat, pro și contra:

„La gleznele tale subțiri și rochia care-ți vine superb, cred că sandalele acelea nu sunt din decor!! ?”, „Frumoasă ținută, dar nu cu acele sandale”, „Superbă cu totul”, „Ești o femeie frumoasă și puternică, indiferent ce spune lumea”, „Wow! Superbă!”, „Nu pot spune decât wow!”, „Ești o femeie foarte frumoasă, nu contează rochia și machiajul”, „Superbă, orice ai purta”, au comentat internauții pe pagina de socializare a Oanei Roman.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela.