Iată ce Regină ești în funcție de luna în care te-ai născut

Multe femei visează să se simtă adevărate regine, iar astăzi noi vă oferim această posibilitate! Vă propunem să aflați ce fel de regină sunteți în funcție de luna în care v-ați născut.

Ianuarie. Regina rezistenței și răbdării

Aceste femei întâmpină necazurile și greutățile vieții cu capul sus. În asemenea situații o astfel de regină nu se plânge nimănui, ci din contra ascultă problemele altora și le dă sfaturi utile. Însă dacă răbdarea acestei femei a ajuns la limite, atunci mai bine să fugi din fața ei. Infidelitatea nu o caracterizează.

Februarie. Regina care nu se oprește în fața niciunui obstacol

Aceste femei sunt încăpăținate, mândre și încrezătoare în forțele proprii, dar acest lucru le avantajează. Ele sunt înnăscute să conducă și care nu se opresc în fața obstacolelor și au capacitatea de a lua decizii rapid. Datorită unei intuiții dezvoltate aceste regine îi percep foarte bine pe cei din jur, de asemenea, pur și simplu adoră copiii.

Martie. Regina – o adevărată doamnă

Ele sunt foarte sensibile și gingașe, în cazuri rare când ele sunt încăpăținate, ele arată extraordinar. Astfel de regine au gust foarte fin și la fel ca un magnet îi atrag pe regii adevărați care sunt gata să protejeze doamna sa de orice neplăceri.

Aprilie. Regina rebelă

Specificul lor nu constă în faptul că le place să încalce regulile, dar în faptul că ele le au pe ale lor. Aceste femei se deosebesc printr-un farmec feminin amețitor, datorită cărora îi cuceresc pe bărbați din prima. Ele sunt hotărâte, cu scopuri bine determinate și sincere.

Mai. Regina războinic

Puteți să nu realizați că în interior ea este o doamnă foarte gingașă, dar este și un adevărat ostaș, corect și fără compromisuri. În astfel de femei se îmbină ceea ce nu poate fi îmbinat. Ele pot fi în același timp gospodine minunate și conducătoare excelente cu mare putere de voință. Viața lor se aranjează destul de bine.

Iunie. Regina prezicătoare

Prin natura lor, aceste regine sunt foarte blânde și se străduie să evite orice conflicte. Ele se descurcă foarte bine în oameni și au dezvoltat al șaselea simț, care le ajută să prezică viitorul, deși în tinerețe nu cred că au un asemenea dar.

Iulie. Regina zdrobitoare de inimi

În copilărie aceste femei sunt fermecătoare, iar cu timpul se transformă în femei și mame puternice. Bărbații sunt înnebuniți după ele, iar cu anii frumusețea lor înflorește tot mai mult. Însă aceste femei nu acordă prea multă atenție exteriorului lor.

August. Regina lider

Aceste femei sunt adevărați lideri, capabile să ducă oamenii după sine. Cel mai des ele ating multe înălțimi, dar prioritate rămâne familia și casa. Aceste regine sunt foarte ordonate și sincere, iar cei din jur profită de acest lucru.

Septembrie. Regina zână

Caracterul acestor femei poate fi foarte diferit, însă le unește un singur lucru – talentul de a crea minuni din nimic. Aceste regine pot fi foarte pedante și excesiv de concentrate. Ele pot deveni niște gospodine și mame extraordinare.

Octombrie. Regina simțurilor

Chiar dacă aceste regine par a fi destul de izolate și chiar reci, în interiorul se îmbină în același timp gheața și focul. Aceste femei sunt capabile să înnebunească aproape fiecare bărbat, deseori pretinzând că sunt niște prostuțe fermecătoare.

Noiembrie. Regina vrăjitoare

Aceste regine sunt în același timp seducătoare și pasionale, dedându-se în întregime dragostei. Ele sunt psihologi buni și fără dificultate prezic intențiile altor persoane. Din cauza firii lor de vrăjitoare deseori visează vise profetice.

Decembrie. Regina călătoare

Aceste femei pot să trăiască o viață într-un singur loc, deși în interior visează la ceva departe și înalt. Visele lor de multe ori se îndeplinesc! Mai mult, astfel de regine au un exterior foarte atrăgător și un caracter plăcut.