Zodiile care nu se vor înțelege niciodată. Top 3 cupluri care nu se potrivesc deloc

Există zodii care oricât ar încerca să se înțeleagă nu vor putea să o facă niciodată. Chiar dacă încearcă să treacă peste divergențele care apar în cuplu, aceste 6 zodii, vor reprezenta mereu rețeta unui dezastru. Iată cele mai nepotrivite zodii.

Gemeni și Capricorn. Geamănul este cunoscut pentru dorința continuă de a se distra și de a lua decizii în ultima clipă. Curios din fire, tinde să se implice mereu în foarte multe activități care îi lasă cu puțin timp pentru relație. Capricornii nu lasă nimic la voia întâmplării, își planifică în detaliu fiecare activitate. Pentru acest nativ statul în locuri liniștite, cu familia este tot ce își doresc, iar Gemenii se vor plictisi și se vor simți ținuți pe loc.

Leu și Rac. Leul este o zodie care se plictisește foarte repede, pentru el relațiile de lungă durată sunt rare și tumultoase. Pe plan financiar, acesta tinde să câștige mulți bani dar în același timp să-i și cheltuie pe lucruri nefolositoare sau distracții, în timp ce Racul își dorește stabilitate și liniște. Cei din zodia Rac preferă locurile în care se simt confortabil și în care au fost de multe ori, nu le place să experimenteze, ceea ce Leilor li se pare cel mai interesant.

Balanță și Pești. Astrologii sunt de părere că prea multă asemănare între zodii strică. Un cuplu cu o Balanță și un Pește este unul monoton, lipsit distracție, amândoi preferând echilibrul. Nehotărârea ambilor parteneri creează conflicte, aceștia nu pot forma o pereche care să reziste, cu toate că este posibil să simtă multă atracție unul pentru celălalt deoarece se văd în oglindă.

Din punctul de vedere al astrologilor, aceste trei cupluri nu dau indicii generale că ar putea forma relații de durată, dar dragostea s-a dovidit uneori că poate învinge aceste nepotriviri.

Citeste si: Ferește-te de ei! Cei mai mincinoști bărbați, în funcție de zodie!
Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt bărbații de care ar trebui să te ferești îți propunem să descoperi un top cu cei mai mincinoși, în funcție de zodie.

Berbec

Bărbații născuți în această zodie mint cu zâmbetul pe buze. Se folosesc de această ”calitate” pentru a ieși cu bine din conflicte sau pur și simplu ca să facă impresie bună. Minte şi la serviciu, şi în cercul de prieteni, dar şi în familie, iar uneori te miri de ce minciuni poate să inventeze doar ca să facă o impresie bună.

Taur

Acești nativi obișnuiesc să mintă…de lene. Atunci când nu au chef să facă ceva, ei aleg să mintă. Nu îi e ruşine cu ceea ce e, nu prea face lucruri care să te supere şi nici nu vrea să te impresioneze în mod gratuit.

Gemeni

Un mare mincinos este, fără doar și poate, bărbatul Gemeni. Se pricepe la cuvinte, la comunicare şi ştie să exagereze fără să te prinzi, la fel cum ştie să te mintă în faţă în timp ce se uită în ochii tăi cu cea mai inocentă expresie. Când vede că are succes va continua să te mintă de câte ori are nevoie fără să simtă niciun fel de remuşcare.