Testul vietii: Alege unul din drumuri

Doar o singură alegere poți face. Alege un drum pe care ți-ar place să mergi și află ce spune acesta despre tine, îți va descrie viața perfect! Un test de personalitate foarte corect care dă un rezultat foarte bun și e realizat de către cei mai mari Psihologi din întreaga lume care au știut cum să le așeze și să le pună în așa fel încât să te facă să-l alegi fix pe cel care te descrie cel mai bine!

DRUMUL 1

Se spune ca atunci cand suferi si inveti, tu esti un om bun care nu merita dezamagire, dar incearca sa nu mai pui la suflet prea mult! Esti o persoana care nu se deschide prea mult, dar totusi cand o face, se deschide cu totul.

Nu mai pleci urechea la toate zvonurile celor din jur, nu intotdeauna ceea ce spune gura lumii este si adevarat, asadar analizeaza foarte bine informatiile pe care la ai inainte sa faci o tragedie din ele. O sa ai parte doar de bucurii si fericire. Vei avea foarte multi prieteni in jurul tau, iar visele tale usor, usor vor deveni realitate chiar daca nu-ti vine sa crezi!

Iti impui mereu punctul de vedere, chiar daca majoritatea oamenilor te vor contrazice des, de cele mai multe ori sustinandu-ti punctul de vedere le vei catiga increderea ca poti reusi sa iti atingi foarte usor scopul.

Uneori, iti dai seama ca singurul prieten adevarat pe care il ai esti doar tu. Si vine un timp cand realizezi ca singuratatea e doar o stare de spirit, caci aiurea te poti simti chiar si atunci cand ai in jurul tau o multime de oameni. Nici nu stii de unde ai mostenit vulcanul din tine. Nu-ti aflii niciodata linistea, traind ca si cand timpul ti-ar frange aripile, ai vrea sa-l invingi, incapatanandu-te sa zbori.

DRUMUL 2

Vei avea un viitor foarte frumos si inflorit, toate drumurile tale duc doar spre fericire. O sa ai parte de tot ceea ce ti-ai dorit tu vreodata! Nu mai acorzi atat de multa importanta lucrurilor negative care ti se intampla si sa incepi sa te concentrezi mai mult pe lucrurile pozitive, deoarece daca vei privi partea plina a paharului vei deveni o persoana mult mai vesela, iar acest lucru te va ajuta enorm in comunicare.
Sa incepi sa fii o persoana foarte selectiva cand vine vorba de persoanele pe care intentionezi sa le lasi sa iti patrunda in viata, respectiv in suflet, caci multi oameni pot avea doua fete iar in acest mod te vor face sa regreti ca i-ai lasat sa intre in povestea vietii tale.

Exista zile facute din mici nimicuri, zile de care iti amintesti multa vreme, fara sa stii cu adevarat de ce. Exista zile facute din nimicuri, dar iti lasa inima plina de melancolie si senzatie de singuratate de care iti amintesti mult, mult timp. Faptul ca ai o agenda plina cu nume si numere de telefon pe care le folosesti doar atunci cand trimiti mesaje de sarbatori, nu inseamna ca ai multi prieteni adevarati.

DRUMUL 3

Pacat este ca de cele mai multe ori tot tu ai de suferit! Nu trebuie sa iei prea in serios rautatile celor din jur, nu e de ajuns ca te-a pus o data la pamant, dar te va distruge incet incet! Ce trebuie sa stii despre tine, este faptul ca nu mai trebuie sa te uiti in spate! Ce a fost,a fost! Nu te mai lega de trecut, nu te vei mai intoarce acolo! Sa incepi sa analizezi foarte bine persoanele de care te atasezi, caci nu tot ce zboara se mananca, iar daca nu vei acorda atentie acestui aspect sufletul tau s-ar putea sa sufere mult le viitor.

Ai mai multa incredere in tine si sa nu te mai autocritici atat de tare, deoarece doar in acest fel iti vei putea indeplini visele, criticandu-te nu faci altceva decat sa iti ingreunezi drumul catre succes.Ai multi prieteni care doar iti promit ca te vor ajuta de fiecare data cand vei avea nevoie, dar atunci cand vine vremea sa ai nevoie, nu iti sare nimeni in ajutor, iar tu iti dai seama ca nu esti niciodata o prioritate.

Cu timpul, oamenii si lucrurile din viata ta capata noi fete si noi intelesuri. Sau poate, cu timpul, chiar tu te schimbi si pprivesti lucrurile si oamenii cu alti ochi. Fiecare an care trece te lasa cu tot mai putini prieteni.

DRUMUL 4

Incepi sa te gandesti mai mult la tine si la partenerul de viata decat la cei din jur, deoarece in ultimul timp ai inceput sa-ti neglijezi atat partenerul de viata cat si propria persoana doar pentru a multumi pe cei din jur, iar asta nu este deloc bine. Totul depinde de felul in care privesti lucurile! Ce este cel mai important, este faptul ca nu trebuie sa te gandesti ca esti un om singur daca cei la care ai tinut te-au dezamagit! Intotdeauna dupa ploaie, iese curcubeul.
Acum inchide ochii si gandeste-te la toate momentele frumoase din viata ta! Vezi cat de frumos este? Asta inseamna sa fii un visator si sa crezi in visele tale! E mai bine sa nu ai idei deloc, decat sa ai idei proaste.

Gandesti de doua ori inainte sa spui sau sa faci ceva pentru a te scuti de eventualele regrete de dupa, iti poti indeplini visele foarte usor daca incepi sa gandesti mult mai bine ceea ce faci. Se pare ca tocmai am intalnit persoana care pare a nu fi surprinsa de nimic! Asta te defineste pe tine si momentele peste care ai trecut. Esti un om puternic! Nu trebuie sa iti pui o dorinta, pentru ca la un moment dat ti se vor indeplini toate daca crezi in ele.

DRUMUL 5

Nu pui niciodata pe nimeni mai presus de tine sau partanerul de viata, deoarece de cele mai multe ori asta poate fi o greseala colosala care te va afecta destul de tare pe viitor. Sa ignori parerile celor din jur despre tine si sa te concentrezi mult mai mult pe propria ta parere, daca tu crezi ca arati bine si ca ai un suflet minunat, atunci asa este, iar cine te iubeste o sa te iubeasca exact asa cum esti. Iubesti armonia. Iti place linistea.

Iti place sa povestesti cu oamenii despre lucruri frumoase, iti place sa spui si sa auzi lucruri frumoase, motiv pentru care rautatea si intriga iti creeaza un dezechilibru. Esti o persoana inteligenta, cu o memorie buna, dar cu o mai mica putere de concentrare asupra obiectivului propus, pentru ca nu poati mentine acest interes. Ai obiceiul de a te implica in mai multe proiecte odata.

Mai bine sa nu crezi in nimic, decat sa crezi in ceva gresit! Timpul linisteste si lamureste. Nicio stare sufleteasca nu poate ramane neschimbata de-a lungul timpului. Intelege faptul ca dragostea si reusitele marete implica uneori si riscuri marete.

Ai lasat sa plece din viata ta foarte multe persoane la care tineai cu adevarat, asta pentru ca ele ti-au oferit indiferenta in loc sa-ti ofere inapoi ceea ce le-ai daruit tu. Poate ca uneori ai zambit si ai ras, dar in adancul sufletului tau numai tu stii cata durere ai avut si cat de tare te-a durut, dar ai ascuns toate astea in spatele unui zambet mereu…
DRUMUL 6

Iti asumi greselile si sa inveti din ele ca sa nu le repeti la nesfarsit, ia fiecare greseala ca pe o lectie de viata si nu incerca sa te ascunzi dand vina pe altcineva, doar asa poti deveni un om mai bun. Ti-au fost facute foarte multe promisiuni care cu timpul au ajuns sa se transforme doar in niste simple vorbe care cu timpul s-au pierdut in pustiu fara sa se mai puna in practica! Esti un om hotarat, cu o mare vointa, adori riscul si pericolul, libertatea si noutatea.

Esti un om marinimos, generos care isi respecta promisiunile, esti capabil de fapte marete. Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai. In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni.

Ai cerut putere si viata ti-a dat dificultati pentru a te face un om mai puternic. Ai cerut intelepciune si viata ti-a dat probleme ca sa le poti rezolva. Poti asculta cuvintele, dar te increzi doar in fapte! Iti vei cauta steaua pana o vei gasi. Este ascunsa in sertarul inocentei, infasurata in esarfa minunilor.

Trebuie daor sa ai rabdare si incredere in tine, doar asa vei reusi. Esti o persoana puternica si poti obtine tot ce iti doresti. Poti castiga orice batalie si iti poti depasi limitele oricand si la orice ora! Incearca sa risti mai mult, vei avea de castigat! Nu mai ai voie sa fii spectator la ce ti se Intampla. Pune mana si fa ceva cu viata ta!
Fa ce vrei, dar inainte pune-te in randul celor care stiu ce vreau. Nu mai fi un om nepasator! Da tot ce ai mai bun din tine, intrucat totul din viata ta iti apartine numai tie.