Cum arată cel mai mare fiu al lui Laurentiu Reghecampf! Putini stiu de el. Luca seamana leit cu Reghe! Cine este mama

Anamaria Prodan este o femeie de afaceri si o mama model. Impresara isi iubeste copiii foarte mult si le ofera tot ce au nevoie pentru a avea un viitor fericit.

Anamaria Prodan are doua fete din prima casatorie si pe Laurentiu Jr., fiul ei si al actualului sot, Laurentiu Reghecampf. Insa antrenorul are si el un fiu din prima casnicie, Luca, iar baiatul seamana enorm cu tatal lui. Recent, Anamaria Prodan a publicat cea mai frumoasa fotografie de familie, in care apare alaturi de Luca si de cele doua fiice ale ei.

“Imi iubesc familia, imi iubesc copiii, mandra de copiii mei”, a scris Anamaria Prodan.

CITEȘTE ȘI: Cornelia Catanga își acuză soțul că i-a schimbat copilul la naștere: „Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat!” Ce a urmat pare desprins din filme:

Cornelia Catanga, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, îl „acuză” pe Aurel Pădureanu, bărbatul care îi este partener de viață de mai bine de 25 de ani, că i-a schimbat copilul la naștere.

Zilele trecute, cunoscuta și îndrăgita Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu, au avut motiv de petrecere. Cei doi au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor, dar și împlinirea a 25 de ani de căsătorie.

”Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată. Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere. Eu am născut prin cezariană pe la ora 14, iar pe la 17 când m-am trezit din anestezie a venit Pădureanu cu Alex în brațe. I-am zis «Pleacă cu asta de aici! Ce ai făcut cu fata mea, mi-a schimbat copilul» Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate. Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat. După acest episod, asistenta șefă a venit și mi-a spus adevărul. Ei m-au mințit pentru ca eu să nu ies din starea de confort”, a declarat Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.