Ioana Ginghină este căsătorită de mai bine de 11 ani cu Alexandru Papadopol şi au împreună o fetiţă. Mereu au fost discreţi cu viaţa personală, dar acum ea a surprins pe toată lumea. Ce a spus despre căsnicia ei:

Ioana Ginghină este căsătorită de 11 ani cu actorul Alexandru Papadopol și nu își închipuie viața fără familia ei.

Ioana Ginghină a acordat recent un interviu pentru Antena Stars în care a dezvăluit care sunt cele mai mari temeri ale sale în privința familiei.

„Aș putea să o iau oricând mereu de la capăt având-o pe Ruxandra lângă mine. Nu m-aș gândi că aș putea să îmi pierd familia și când zic familie, zic Ruxandra. Oricât vreau să nu depind de existența ei nu pot.”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Antena Stars. Nu se știe exact dacă Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au probleme în căsnicie, însă cet este că cea mai imporantă ființă pentru actriță este chiar fetița ei.

Ioana Ginghină are câteodată și momente în care plânge și nu reușește să își stăpânească lacrimile în fața unor evenimente importante din viața ei.

„E agitație și în familie și pe lângă familie, nu mă refer doar la Alexandru, ci și la sora mea care are o fetiță de doi ani. Cel mai mult mă relaxează timpul petrecut la mine acasă, cred că de vreo 5 ani stau la mine în curte să scriu, să citesc, să mă relaxez. Plâng destul de des, spre exemplu săptămâna trecut a fost ziua fetiței surorii mele și au organizat petrecere surpriză, am plâns toată familia, de fericire.”, a mai spus Ioana Ginghină, pentru Antena Stars.