Surpriza uriasa! Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou impreuna! Se intampla la cheful de ziua de nastere a fetitei lor:

Sofia, fetita lui Victor Slav si a Biancai Dragusanu, a implinit doi anisori, motiv de mare sarbatoare in familia micutei. Si, pentru ca la un asemenea eveniment Bianca si-a dorit sa ia parte toti cei care ii sunt apropiati, a plecat, alaturi de Razvan Botezatu si de fetita ei si a lui Victor Slav, la Deva.

“E mare agitatie in casa! Am umflat la baloane de nu mai stiu de mine. Anul asta mai facem acasa, la anul i-am promis ca o duc la Disney, undeva”, ne-a spus, extrem de binedispusa, Bianca Dragusanu.

Mai mult decat atat, pentru ziua de nastere a Sofiei, Bianca Dragusanu a cooptat toata familia. “Astept sa vina sora mea, mama si, normal, tati Victor, aici. Am zis sa fim cu totii, toata familia si toti cei apropiati”, ne-a mai spus Bianca Dragusanu care a ajuns la Deva ieri, alaturi de bunul ei amic, fostul prezentator TV Razvan Botezatu.

Mai mult decat atat, a recunoscut vedeta, a avut emotii pe masura, mai ales ca Sofia a inceput sa inteleaga ce se petrece. De altfel, chiar la miezul noptii, atunci cand Sofia a implinit doi ani, Bianca i-a trasmis urarile pline de dragoste pe care I le-a facut fetitei sale si, dupa ce a ridicat-o in brate si a sarutat-o, a spus tuturor ce inseamna micuta pentru ea, printr-o postare facuta pe contul ei de socializare: „Singura dragoste adevarata din lume @ sofianataliaslav! La multi ani, ingerul meu! Te iubesc pana la cer si inapoi”.

Victor Slav o iubeste enorm pe Sofia si ar face orice din dragostea pe care i-o poarta micutei. De altfel, de aceea, desi s-a despartit de Bianca Dragusanu, Victor Slav pastreaza o relatie extrem de apropiata cu fosta lui sotie, fetita lor unindu-i peste masura, dovedind astfel maturitatea lor si faptul ca amandoi isi doresc ca Sofia sa nu simta lipsa vreunuia dintre parinti.
In cele trei luni de cand si-au anuntat despartirea, Bianca Drăguşanu a bifat deja o relatie esuata cu controversatul milionar Tristan Tate, legatura lor amoroasa luand sfarsit dupa un scandal de pomina, in public.