Ce defecte au bărbații în funcție de zodie

L-ai cunoscut, ai ieșit la o întâlnire cu el și deja îi atribui statutul de bărbat ideal. S-ar putea să fii conștientă uneori că are și el defectele sale, ca orice om, dar imagine ape care ți-o faci despre el te împiedică să vezi mai departe de aparențe. Astrologii te pot ajuta să știi de la început la ce defecte să te aștepți și astfel, să nu te lași orbită de dragoste ca mai apoi să fii deamăgită.

Berbec

La prima întâlnire, oricât te-ai gândi, sau nu, pare că nu are niciun defect. E foarte greu să îi descoperi defectele nativului Berbec, dar asta nu înseamnă că ele nu există. Te poate entuziasma faptul că se implică cu totul într-o relație cu tine și nu îi e frică de angajamente, însă de aici se poate naște o problemă- e prea posesiv. S-ar putea să te simți controlată lângă bărbatul Berbec !

Taur

Dacă din când în când îți place să te răsfeți la cumpărături, poți să uiți de aceste mici plăceri dacă ai alături un bărbat Taur. Bărbatul Taur va face o achiziție doar dacă are nevoie cu adevărat de acel lucru. Deci, va trebui să te lupți mereu cu zgârcenia nativului Taur.

Gemeni

Dacă se întâmplă să te îndrăgostești de un nativ Gemeni, și simți nevoia să te implici în totalitate în relația voastră, nu te gândi să ai aceleași așteptări de la el. Bărbatul Gemeni adoră independența și libertatea și va părea că nu se implică prea mult, chiar dacă te iubește.

Rac

Între încăpățânare și perseverență există niște nuanțe subtile. Nativul Rac tinde să treacă peste ele și tinde să fie foarte încăpățânat. Va fi foarte greu să ajungi la un compromis cu bărbatul Rac.

Leu

Deși petreci mult timp cu el, așteaptă-te în orice moment ca nativul Leu să își schimbe atitudinea. Schimbările bruște de dispoziție pot fi o mare piedică în obținerea armoniei în relație.

Fecioară

Gelozia este inevitabilă și deseori plăcută într-o relație, Dar, ca orice lucru, are nevoie de limite, limite pe care nativul Fecioară le depășește prea des. Pregătește-te să te simți controlată și să faci față manifestărilor de gelozie ale bărbatului Fecioară.

Balanță

Da, bărbatul Balanță pare perfect.Și el chiar lucrează pentru a fi perfect. Nativul Berbec caută perfecțiunea în orice și asta se poate transforma într-un defect. Este prea perfecționist va fi mereu atent la felul în care te comporți și la felul în care arăți.

Scorpion

Dacă credeai că te-ai simți rău lângă un bărbat Gemeni care e prea independent și nu se sfătuiește cu tine deloc, ei bine, bărbatul Scorpion își ia deciziile în urma discuțiilor cu ceilalți. Poți să dai chiar peste genul de bărbat prea mămos, și cu siguranță nu îți va plăcea asta.

Săgetător

Află despre bărbatul Săgetător că este sincer- ceea ce este o veste îmbucurătoare- însă deseori abuzează de această calitate. Săgetătorul nu are deloc tact și spune oricând, orice gândește.

Capricorn

Un bărbat Capricorn care te place se va implica în totalitate în relația voastră. Dar, problema lui e că iubește să flirteze și s-ar putea să nu o facă doar cu tine. Așa că mai bine stai mereu cu un ochi pe el.

Vărsător

Dacă ești gata să fii lângă o persoană care gândește neconvențional, lucrurile pot merge bine între tine și nativul Vărsător. Însă dacă îți dorești o persoană care se gândește la viitor din punct de vedere al familiei și al carierei- nu el este bărbatul potrivit.

Pești

Bărbatul Pești nu face exces de masculinitate. Ba chiar poate fi deseori mai timid și mai retras ca tine. Poți simți de multe ori că deciziile importante sunt lăsate pe seama ta.