Iată ce trebuie să conțină garderoba unei femei care se respectă

1. Două perechi de blugi. O pereche de culoare închisă și una de culoare deschisă. Important este ca ambele să stea perfect pe tine, să-ți accentueze părțile bune și să le ascundă pe cele mai puțin bune. Și nu uita, blugii sunt acel tip de haine pentru care nu trebuie să economisești!

2. Două maiouri – unul alb și unul negru. Preferabil, să fie de o bună calitate, care să nu arate ieftin sau să se uzeze foarte rapid.

3. Două perechi de pantofi clasici– negri și bej, cu un toc mediu. Chiar dacă ai 500 de perechi de încălțăminte în garderoba ta, aceștia nu trebuie să lipsească și trebuie să fie, la fel, de o bună calitate. În primul rând, datorită faptului că nu ies niciodată din modă și, în al doilea rând, pentru că sunt comozi și se potrivesc la diferite ținute.

4. O fustă-creion – se potrivește oricui și e mereu la modă. Plus la ta toate îți face silueta mai atrăgătoare!

5. Un costum clasic cu pantaloni. Ar fi bine să fie de o culoare deschisă. Vara, acesta îți va oferi o notă de gingășie, chiar dacă e pentru oficiu. Cu un păr lăsat pe spate și cu un maiou în contrast va arăta perfect. Trebuie să ai în vedere că piesele costumului pot fi purtate și separat.

6. O geantă neagră încăpătoare. Cred că este clar de ce. De aceea alege una din piele naturală sau dintr-un alt material rezistent.

7. O rochie neagră… sau roșie, albastră, albă… Important să fie simplă și să ți se potrivească foarte bine. Combin-o cu veste, sacouri sau pulovere largi.

8. Multă lenjerie intimă atrăgătoare… indiferent că este din dantelă sau cu desene amuzante. Bărbații le găsesc sexy pe ambele.

9. O trusă cosmetică frumoasă, o husă pentru acte, un portmoneu, un jurnal, un pix și alte mărunțișuri care îți redau personalitatea.