Cum îl faci să fie din nou înnebunit după tine

Atracția sexuală dintre tine și partenerul tău se poate diminua în timp, iar lipsa unei vieți sexuale sănătoase îți poate afecta în mod negativ relația, dar și stima de sine și felul în care te simți, în general. Însă, chiar dacă „scânteia” care obișnuia să existe între voi pare că a dispărut, o poți recăpăta, dacă știi ce trucuri să folosești. Există patru etape prin care îl poți face să fie din nou înnebunit după tine.

1. Pregătește teritoriul: Petrece mai mult timp fără el și învață ceva nou

Bărbaților le place „vânătoarea”, acest lucru este cunoscut. Așa că ieși mai des cu prietenii sau pur și simplu dedică mai mult timp propriei tale persoane și propriilor tale pasiuni. El va începe să se întrebe de ce ești mai puțin disponibilă, iar asta îl va face să te dorească mai mult. Nu exagera, însă, pentru că riști să îl faci gelos sau să îl iriți.

De asemenea, implică-te într-o nouă activitate precum învățarea unei limbi străine sau a unui instrument muzical. Nu trebuie să fie ceva foarte complicat. Apoi asigură-te că îi oferi informații despre progresul tău în această activitate. Ideea este să îi prezinți aspecte ale personalității tale cu care el nu este atât de obișnuit. În acest fel, interesul lui pentru tine va crește, întrucât îi vei părea o cu totul altă femeie.

2. Transformă-te în cea mai sexy variantă a ta

Bărbații adoră femeile care sunt sigure pe ele și stăpâne pe sexualitatea lor. Interesant este că acest lucru se datorează faptului că ei percep femeile care au controlul asupra identității lor sexuale drept mame mai potrivite pentru copiii lor.

Cheia pentru a-l seduce este să fii încrezătoare și să arăți că te simți bine în pielea ta. Nu uita să faci în așa fel încât să arăți cât mai bine – dar nu pentru el, ci pentru tine. Mănâncă sănătos și fă exerciții fizice des, iar prin casă nu purta haine largi și ponosite. Până la urmă, acasă este locul în care el te vede cel mai des. Nu arăta prea mult, dar păstrează sex-appealul ridicat!

3. Concentrează-te pe lumea lui

Cheia pentru a-i recâștiga atenția asupra ta este dată de mici gesturi pline de senzualitate pe care să le faci zilnic. Unul dintre aceste posibile gesturi ar fi să îi oferi masaje. Va aprecia mult acest lucru, mai ales după zile obositoare de muncă. Creează o atmosferă intimă și oferă-i astfel de momente de răsfăț. Nu este necesar ca acestea să evolueze în partide de amor imediat, ele pot rămâne doar momente de relaxare și intimitate plăcută.

Apoi, începe să îl atingi diferit – nu numai în dormitor. Creativitatea este cheia unei vieți sexuale sănătoase. Dacă repeți la infinit aceleași lucruri, apare plictiseala. Acest sfat se aplică și pentru interacțiunile voastre din fiecare zi. Sărută-l pe gât când nu se așteaptă, de exemplu. Astfel de gesturi îl vor face să se gândească la tine pe parcursul zilei și să își dorească mai mult intimitatea cu tine.

4. În sfârșit, folosește tot ce știi despre dorințele și fanteziile lui în dormitor în avantajul tău

Să știi exact unde și cum să îl atingi poate face diferența între un efort reușit de seducție și unul eșuat. Cunoaște-i „punctele fierbinți” și explorează-le. Oferă-i plăcere stimulându-i zonele erogene fără grabă.

Preia inițiativa – bărbații adoră să fie seduși, așa că nu te feri să îi arăți cât de pasională poți fi. Arată-i că nu are de ce să se îngrijoreze în privința acestor momente de intimitate cu tine.

În final, fă-i un compliment pentru partida de amor pe care ați avut-o. Identitatea lui, ca bărbat, este legată direct de felul în care se descurcă în dormitor. Dacă îi spui cât de bine te-ai simțit, îl vei face să se simtă apreciat și mândru. Drept rezultat, el își va dori să repete performanța.