Emanuel are 6 ani, este din Dolj si a dispărut vineri seara de acasa

Halucinant! Emanuel are 6 ani, este din Dolj si a dispărut vineri seara de acasa! Sâmbătă dimineata, jandarmii l-au gasit dezbracat pe un camp! Ce au descoperit oamenii legii intrece orice imaginatie:

Forțe impresionante l-au căutat pe Manuel în comuna Rast din județul Dolj, dar și în zonele din apropiere. Din fericire, eforturile salvatorilor au fost încununate de succes, iar băiatul de șase ani a fost găsit în viață. Jandarmii care l-au descoperit au fost șocați când l-au văzut cum era. După ce au stat de vorbă cu el, aceștia au aflat că o cățelușă albă a stat tot timpul cu el; patrupedul nu s-a dezlipit o clipă de lângă acesta.

Un copil de 6 ani din județul Dolj a dispărut de acasă. Părinții și polițiștii îl caută disperați
Manuel Bora, copilul dat dispărut într-o localitate doljeană, a fost găsit teafăr și nevătămat de câțiva dintre jandarmii care s-au alăturat armatei de salvatori care a pornit în căutarea lui. Aceștia l-au descoperit pe băiețel complet dezbrăcat și i-au dat un tricou al Jandarmeriei. Deocamdată, nu se știe cum a ajuns astfel, însă, ancheta va scoate la iveală adevărul.

Vă reamintim că zeci de polițiști, pompieri și jandarmi au participat la acțiunea de căutare a lui Manuel, care a dispărut ieri de acasă. Oamenii legii au promis că, în cazul în care nu l-ar fi găsit, el nu ar fi întrerupt acțiunea pe timpul nopții. La fața locului a fost solicitat și era așteptat un elicopter dotat cu echipament de termoviziune în încercarea de a-l găsi pe copil.

Știre inițială: Aseară, în jurul orei 18:15, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că Manuel Bora de 6 ani şi 11 luni, din comuna Rast, județul Dolj, a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul acestei zile, într-o direcţie necunoscută.

SEMNALMENTE lui Manuel Bora, băiețelul din Dolj care a dispărut de acasă: aproximativ 1,15 m înălțime, păr blond, tuns scurt, constituţie slabă, fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!