Maşini de lux, bijuterii și haine scumpe! Cine se află în spatele cadourilor pe care le primește Loredana Chivu:

Pe Loredana Chivu au vânat-o mulți bărbați, de-a lungul timpului, însă blondina are niște pretenții reale, căci nu degeaba arată atât de bine și are numeroase calități. Deși este frumoasă, Loredana Chivu este tot singură.

Da, ați auzit bine! Din punct de vedere sentimental, Loredana Chivu este singură, singurică. Focoasa blondină se bucură de viața de lux pe care o trăiește și, dacă aruncăm o privire pe profilurile acesteia de pe rețelele de socializare, chiar trăiește „pe picior mare”, astfel că nu mare ne este mirarea când vedeam că numeroase doamne și domnișoare o invidiază pentru ceea ce are.

Dacă v-ați întrebat vreodată de unde face rost Loredana Chivu de toate bijuteriile de lux pe care le are, de toate cadourile scumpe cu care se afișează și de unde apar bolizii de lux la volanul cărora cutreieră peste tot, ei bine, www.spynews.ro vă dezvluie, în exclusivitate, faptul că toate acestea sunt cumpărate doar de către Loredana Chivu! Deși este frumoasă de pică și are un corp de invidiat, blondina s-a realizat de una singură și își permite să își cumpere orice, să meargă oriunde și să facă tot ceea ce îi este pe plac.

Una peste alta, Loredana Chivu este un exemplu pentru toate femeile, mai ales pentru cele care o critică, din când în când, că obține lucruri de lux de la bărbați. Vedeta s-a realizat de una singură și le dă peste nas răutăcioaselor cu tot ceea ce face și cu tot ceea ce deține.