„Nu vă sacrificați pentru bărbat”: 16 sfaturi dure despre iubire pe care trebuie neaparat să le învățați, dacă vreți să fiți fericite:

Dragostea nu constă doar din săruturi. Și nici din chimia care are loc în mintea a doi oameni care consideră că sunt predestinați să fie împreună. Acestea sunt niște povești pentru cei de 15 ani! Dragostea este mult mai complicată și mai profundă. Ea necesită efort și capacitatea de a lua decizii și de a-și asuma responsabilitatea pentru viața proprie și a persoanei iubite.

Sfaturi care urmează, oferite de diferiți guru, v-ar putea părea dure, dar sunt foarte sincere.

1. Persoanele foarte diferite nu se atrag.

Persoanele prea diferite nu vor sta împreună prea mult timp. Există exemple când unii se despart după 10 ani de căsătorie, simțind că au viziuni diferite.

2. Nu vă uitați la cuvinte, dar la fapte.

O persoană poate vorbi încontinuu, să vă spună cât de mult vă iubește, dar să vă schimbe la dreapta și la stânga, să vină târziu și să nu câștige nici un ban. Ar trebui să aveți încredere în acest caz?

3. Oferiți-i o singură șansă.

Nu trebuie să îndurați la nesfârșit. Ia-ți oferit o șansă? Nu a apreciat acest lucru? Renunțați la el fără vreo remușcare.

4. Iubiți-vă mai întâi pe Dumneavoastră.

Și apoi pe ceilalți. Gândiți-vă la acest lucru: dacă nu vă iubiți pe voi înșivă, cum ar putea să vă iubească cineva?

5. Nu există nici un motiv pentru care să suferiți de dragul unei relații toxice și să păstrați căsătoria.

Nici anii trăiți împreună, nici cei trei copii. Nu trebuie să suferiți. Dacă vă simțiți rău, plecați și încercați să vă găsiți fericirea alături de altcineva.

6. „Dragostea e mai plăcută după ceartă” vorbește doar despre faptul că aveți în viață foarte scandaluri.

Pasiunea și emoțiile sunt foarte bune. Dar numai în prima etapă a relației. Emoțiile vor dispărea în curând și este mai bine ca fericirea familiei să se bazeze pe înțelegere și respect reciproc.

7. Respectați-vă propriul spațiu și pe al partenerului.

Trebuie să aveți propria libertate. Aveți dreptul să comunicați cu prietenele Dumneavoastră? Atunci și partenerul Dumneavoastră are tot dreptul să le dedice timp prietenilor.

8. Nu vă sacrificați pentru partener.

Dacă vă sacrificați prea mult și nu faceți nimic pentru binele Dumneavoastră, este mai bine să vă debarasați de o astfel de relație. Va fi din ce în ce mai rău.

9. Plecați, dacă nu sunteți respectată.

Insultele, dorința de a le preda altor persoane o „lecție dură” este un semn deranjant. Dacă o persoană nu vă respectă, nu o veți putea schimba niciodată.

10. Evitați relațiile cu persoanele căsătorite.

Oricât de trist v-ar părea, să știți că există foarte puține cazuri când un bărbat își părăsește familia pentru o amantă. Fie va pleca imediat sau nu o va face niciodată.

11. Nu vă fie teamă să plecați, dacă nu vă simțiți bine împreună.

Dacă vă veți gândi „Oare cum voi trăi singură” duc spre nicăieri. Dacă relația aduce mai multă durere decât bucurie, trebuie cu siguranță să renunțați la ea. Veți deveni mândră și independentă. Și veți găsi neapărat un bărbat adevărat.

12. Gelozia nu înseamnă iubire.

Mulți bărbați (și femei) sunt foarte geloși, de aceea nu vă bucurați dacă aveți un partener gelos. Aceasta poate fi doar o metodă de control.

13. Se iubește pur și simplu, nu pentru ceva anume.

Iubiți-vă unii pe alții așa cum sunteți. Nu pentru ochi frumoși, pătrățelele de pe abdomen sau pentru inima bună. Se iubește pur și simplu.

14. Nu încercați să fiți întregul univers pentru celălalt.

Nu va exista nici un fel de univers, vă veți dizolva pur și simplu ca persoană și vă veți pierde identitatea.

15. Nu vă schimbați pentru celălalt.

Dacă ați decis să slăbiți, să vă schimbați tunsoarea sau altceva, trebuie să o faceți numai dacă doriți Dumneavoastră, nu partenerul. Oare el ar face acest lucru pentru Dumneavoastră?

16. Poveștile nu există.

Nu comparați relația Dumneavoastră cu istoriile frumoase de dragoste pe care le-ați văzut în filme. Aveți propria poveste care va fi așa cum vă place și cum o veți construi.

Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să construiți niște relații puternice și sănătoase ori să renunțați la cele care vă aduc mai multă dezamăgire decât plăcere.