Semne clare că te înșală, dezvăluite de un detectiv particular

Semne clare că te înșală, dezvăluite de un detectiv particular! Dacă observi aceste detalii poți fi sigură că are o amantă:
La ce să fii atentă:

Un detectiv particular a dezvăluit, păstrându-și anonimatul, zece semne clare care arată că soțul sau iubitul tău îți este infidel.

1. Vrea să își spele singur hainele

Dacă începe să își dorească să își spele singur hainele, cel mai probabil motivul este acela că nu vrea ca tu să îi umbli prin buzunare, să observi eventuale urme de ruj sau să simți un parfum pe care nu îl recunoști.

2. Începe să cheltuie mai mulți bani

Dacă începe să cheltuie mai mulți bani, iar acest lucru nu îi stă în fire, este posibil să aloce acei bani pentru haine, cazări la hotel ori cadouri pentru persoana cu care are o aventură.

3. Începe să folosească expresii ori cuvinte noi

Apariția unor noi cuvinte ori expresii când îți vorbește indică faptul că petrece mult timp alături de o nouă persoană, care îl influențează.

4. Nu mai poartă verigheta

Refuzul lui de a purta verigheta indică faptul că nu vrea să arate că este căsătorit și dedicat mariajului.

5. Își protejează cu atenție telefonul mobil, conturile de pe rețelele de socializare sau e-mail

Acest comportament al său arată că are ceva de ascuns. Este posibil, de asemenea, să înceapă să își ia telefonul la baie, să îl țină pe silențios sau să îl țină întotdeauna cu fața în jos. Încă un indiciu că este infidel este dacă de fiecare dată când răspunde la telefon, merge în altă cameră.

6. Ascultă muzică nouă

Dacă se află într-o nouă relație, este firesc să adopte unele dintre interesele și preferințele acelei persoane, cum ar fi cele pentru anumiți artiști muzicali.

7. O schimbare dramatică în frecvența partidelor de amor

Partenerul tău s-ar putea simți vinovat că te înșală, caz în care ar putea fie să inițieze mai multe partide de amor sau, dimpotrivă, să evite orice întâlnire intimă cu tine.

8. Nu mai comunică

Un alt indiciu clar este că nu mai este interesat că comunice cu tine – fie că este vorba despre detalii mărunte, cum ar fi întâmplări puțin semnificative din timpul zilei, pe care obișnuia să le povestească, fie că este vorba despre discuții importante, cum ar fi cele despre viitor.