Clipe de groază în penitenciarul în care se află Elena Udrea închisă! Ce se întâmplă acum după gratii

Elena Udrea e închisă în „penitenciarul groazei”. Uite ce orori se întâmplă la „El buen pastor”.

O detinuta a penitenciarului „El Buen Pastor”, condamnata la inchisoare dupa ce si-a ucis sotul cu o dalta de spart gheata, le-a dat, din spatele gratiilor, un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune.

Acum ceva timp, femeia a povestit ca inchisoarea unde se afla in prezent si Elena Udrea este supraaglomerata, multe dintre detinutele de acolo fiind silite sa doarma pe jos, in bai mizerabile.

Mai mult decat atat, aceasta a declarat ca gaseste frecvent gandaci si viermi in mancare si ca in penitenciar nu exista suficient personal medical desi majoritatea celor care-si ispasesc pedepsele sunt grav bolnave.

In plus, conform spuselor aceleiasi femei, in penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violente crunte, detinutele „calcandu-se in picioare” una pe cealalta.

„In iadul acesta traiesc laolalta ucigase, pedofile, violatoare si traficante de droguri. Gardienii de multe ori inchid ochii cand acestea se bat pana nu mai misca. Exista celule unde stau 74 de detinute si sunt trei bai disponibile pentru 200 de femei”, este una dintre declaratiile socante venite din interiorul inchisorii „El buen pastor”.

Elena Udrea e inchisa in „penitenciarul groazei”. „Un prosop se da la fiecare doua luni”
Condiţiile din închisoare sunt oribile, astfel că Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună. Un studiu făcut de o profesoară de la Facultatea de Drept a Universităţii Costa Rica despre viaţa din închisoare arată că igiena nu este la standarde normale la “El Buen Pastor”, acolo unde Udrea a fost dusă, după ce a fost reţinută de Interpol.

Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună: „Trebuie făcut ceva”
“O deţinută spune că închisoarea oferă o rolă de hârtie igienică pe lună. Un prosop se dă la fiecare două luni, la fel şi un săpun de baie. O altă femeie a declarat că „nu ajunge un sul de hârtie igienică pe lună, trebuie făcut ceva pentru a schimba această situaţie umilitoare”, se arată în studiul despre condiţiile din închisoarea „El Buen Pastor”.