3 zodii de femei fără stofă de soție

Nu toate femeile sunt făcute pentru a fi soții, cum nici toți bărbații nu sunt făcuți pentru căsătorie. Unele femei sunt născute pentru a fi soții perfecte, mame ideale și partenere de încredere, pe care te poți baza oricând.

Totuși, există și femei care nu sunt făcute pentru a iubi toată viața același bărbat și care nu pot avea o căsnicie fericită tocmai din cauza comportamentului lor. Iată care sunt zodiile de femei fără stofă de soții:

Femeia BERBEC:

Atunci când iubesc cu adevărat, aceste femei sunt posesive, geloase și încăpățânate. Sunt și ambițioase și nu se dau bătute până când nu-l cuceresc pe cel drag, chiar dacă acest lucru presupune o mulțime de sacrificii.

Deși are trăsături care o plasează în categoria femeilor care nu au stofă de soție, femeia berbec poate să fie nevasta perfectă dacă bărbatul de lângă ea îi demonstrează în fiecare zi că doar ea este femeia pe care o iubește.

Dacă nu se întâmplă acest lucru, nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de cicălitoare și vor continua cu geloziile până când partenerul lor o să se sature.

Femeia SCORPION:

Aceste native sunt extrem de pasionale și senzuale, ceea ce le face amantele perfecte. Sunt mereu în căutare de noi bărbați pe care să îi cucerească. Și nu se dau bătute până nu obțin ce-și doresc.

Toată lumea crede că aceste femei își vor petrece toată viața căutând bărbatul perfect, care să le satisfacă toate dorințele. Aceste femei sunt foarte pretențioase și de aceea, bărbații care le cunosc cu adevărat nu pot rezista foarte mult alături de ele.

Puțini bărbați le vor cunoaște cu adevărat pe aceste native și doar unul singur va vedea în ele stofă de soție. Va dura până aceste „scorpii” vor fi îmblânzite, însă cel care va reuși va fi cu adevărat norocos.

Femeia CAPRICORN:

Aceste femei sunt puternice și independente. Pentru ele, cariera ocupă un loc foarte important și uneori este chiar pe primul loc. Împlinirea profesională este extrem de importantă și de aceea, se consideră că aceste native nu au stofă de soții.

Totuși, acest lucru se vede doar din exterior și nimeni nu știe cât de important este pentru aceste femei să întemeieze o familie. Vor să aibă o familie împlinită și fericită care să dureze o viață întreagă.

Însă, femeile capricorn nu vor putea avea o căsătorie fericită cum și-ar dori pentru că vor avea nenumărate certuri cu partenerul care va simți constant că se află pe locul doi în viața acesteia.