6 lucruri scârboase pe care femeile le fac, dar pe care bărbații le adoră:

Toată lumea face lucruri scârboase, fie că este bărbat sau femei. Însă, de cele mai multe ori, bărbații conduc când vine vorba de acest capitol. Femeile nu îi pot întrece la chestii scârboase.

Totuși, există și femei care au obiceiuri destul de ciudate și scârboase, însă pe bărbați nu-i deranjează deloc. În momentul în care se află într-o relație de durată, partenerii nu se mai feresc unul de celălalt și totul este foarte natural.

1. Bărbații nu sunt deranjați de faptul că femeile scapă mâncare pe ele și apoi o mănâncă. Deși de cele mai multe ori femeile sunt singure când fac asta, se întâmplă să fie și partenerul de viață prin preajmă uneori.

Pe bărbați nu-i deranjează pentru că preferă femeile care sunt naturale și care se comportă normal atunci când sunt și ei prin preajmă.

2. Chiar dacă femeile transpiră mai puțin decât bărbații, transpiră și ele. Bărbații adoră să vadă o femeie transpirată după ce a stat ore întregi la plajă și i se văd pe piele o mulțime de borboane de transpirație. Bărbații adoră și când transpiră din cauza amorului.

3. Bărbații adoră femeile care mănâncă cu mâna. Bărbații pun mare accent pe naturalețe și preferă o femeie care să mănânce ceva nesănătos și să se bucure de masă alături de el, decât o femeie care-și comandă o salată doar pentru că societatea așa îi cere.

4. Bărbaților le place la nebunie când femeia de lângă ei nu poartă lenjerie intimă. Nu este cazul ca o femeie să uite să-și ia lenjerie intimă și de cele mai multe ori o poartă, dar când se întâmplă să nu, bărbații sunt cei mai fericiți.

5. Uneori, bărbaților le place ca o femeie să înjure în momentul în care se enervează. Acest lucru nu înseamnă că vor să vorbească urât în momentele de maximă seriozitate sau când ies în oraș, dar nu le displace ca din când în când să facă asta.

Bărbaților le place ca femeia de lângă ei să vorbească murdar, mai ales în dormitor.

6. Râgâitul. Uneori, bărbații nu se pot abține și râgâie după o masă copioasă. ei bine, nu-i deranjează dacă femeia face asta pentru că acest lucru le demonstrează că se simt în largul lor cu ei și nu-și ascund adevărata personalitate care o definește.

Totuși, există și anumite lucruri care îi enervează la culme pe bărbați. Iată care sunt acestea:

1. O igienă intimă precară.

Se pare că există și femei care nu se îngrijesc nici atunci când ies la o întâlnire. Bărbații sunt obsedați de miros și pentru ei mirosul unei femei este foarte important pentru că așa te va ține minte. Când va mai simți mirosul parfumului tău își va aminti de tine.

2. Narcisismul.

Bărbații iubesc femeile încrezătoare în propriile forțe, însă urăsc femeile care duc asta la extrem și care devin narcisiste. Lipsa empatiei este egală pentru ei cu lipsa respectului și a bunătății. Va considera că ești o persoană care nu este capabilă să iubească pe altcineva înafară de propria persoană.

3. Lipsa chimiei.

Dacă nu se stabilește o conexiune la nivel mental între voi, bărbatul își va pierde interesul și relația dintre voi se va răci treptat. Trebuie să știi că bărbații trebuie să simtă o atracție mentală cu o femeie pentru a putea dezvolta o relație. Nu contează doar atracția fizică, dacă credeai asta.

4. Lipsa spiritului de aventură.

Bărbații vor să fie de fiecare dată ceva nou în relația lor și nu vor putea fi cu o persoană plictisitoare niciodată. Dacă nu ești creativă și nu-l surprinzi cu cele mai nebunești idei, atunci se va plictisi imediat.

5. Imaturitatea.

Femeile caută de multe ori un bărbat matur, dar care să fie și copil în anumite momente. Ei bine, bărbații își doresc o femeie matură pentru că mama copiilor lor trebuie să fie responsabilă. Da, bărbații se gândesc la viitor.

6. Rasismul.

Deși s-ar putea să ți se pară ciudat, bărbaților le place să aibă lângă ei o femeie care nu are preconcepții despre viață și despre anumite naționalități. Bărbații nu suportă femeile rasiste sau femeile are judecă alte persoane din teama de a nu fi judecați și ei la rândul lor.