6 motive pentru care bărbații părăsesc femeile pe care le iubesc:

Este o certitudine faptul că pentru a te îndrăgosti e nevoie de curaj. Pentru un bărbat este mult mai greu decât pentru o femeie să își exprime sentimentele. Când un bărbat se îndrăgostește, ia întotdeauna în considerare posibilitatea că la un moment dat s-ar putea să sufere. Exact din acest motiv nu se va implica niciodată 100% într-o relație.

Bărbații părăsesc femeile pe care le iubesc, spun studiile, pentru că atunci când sunt într-o relație ei nu trăiesc la intensitate maximă și nu reușesc să facă față suișurilor și coborâșurilor unei relații normale. Bărbații sunt conștienți de faptul că nu sunt născuți pentru a înțelege modul în care gândesc femeile.

Iată cele mai comune 6 motive pentru care bărbații părăsesc femeile pe care le iubesc:

1.Simte că partenera încearcă să îl schimbe

În momentul în care un bărbat simte că felul lui de a fi nu este suficient, că defectele lui sunt uriașe sau că nu poate fi el însuși fără să fie judecat, începe să caute o cale de scăpare. Femeia, în general, nu se poate abține și are în mod constant tendința de a-l transforma pe partener într-un proiect de mare amploare. Problema este că, la fel ca femeia, bărbatul nu o să se schimbe niciodată cu adevărat și, sincer, nici nu ar trebui să o facă. Cu ajutorul iubirii și al sprijinului necondiționat, orice om se poate maturiza și se poate dezvolta.

2.Se simte amenințat de succesul femeii

Potrivit unui studiu, se pare că bărbații își pierd încrederea în propria persoană atunci când partenerele lor au succes, chiar dacă aceștia nu sunt în niciun fel de competiție. Succesul unei femei are un impact negativ asupra felului în care cei doi percep viitorul relației. Dacă bărbatul nu a fost capabil să atingă succesul care simte că îl împlinește, iar femeia da, acesta este un motiv suficient pentru ca el să plece. Un bărbat nu se va bucura niciodată pe deplin de succesul femeii, dacă nu va avea și el cel puțin același succes.

3.Este cicălit în mod constant

În cea mai mare parte a timpului un bărbat poate ignora cu nonșalanță atunci când femeia vorbește. Din nefericire, cicălelile reprezintă un factor negativ foarte important atunci când vine vorba despre sfârșitul unei relații. Pur și simplu nu este în firea lor să îndure plânsetele și sâcâielile altor persoane. Aceștia simt nevoia să fie apreciați, iar cicăleala este un obicei care, în cele din urmă, va duce la despărțire.

4.Lipsa de intimitate

Poate e greu de crezut, dar și bărbații au nevoie de intimitate, la fel ca noi, femeile. În cazul în care bărbatul trebuie să se roage de partenera lui pentru a primi spațiu, probabil că va ieși din relație și va încerca să caute pe cineva care să îl înțeleagă.

5.Când partenera îl compară cu alți bărbați

Nu există nimic mai enervant și mai deranjant pentru un bărbat decât să fie nevoit să își asculte partenera vorbind constant despre fostele ei relații. În momentul în care ea îl compară cu alți bărbați din viața ei, sfârșitul relației lor e practic inevitabil. De obicei, bărbaților le place să știe că sunt singurii care contează în viața noastră și nu suportă ideea că alții au făcut ceva mai bine decât el. Bărbatul vrea să știe că ceea ce îți oferă el este ceea ce îți dorești.

6.Dependența emoțională

Bărbații au nevoie de foarte mult spațiu și nu suportă să fie tratați ca un obiect care îi aparține partenerei. Bărbații au nevoie să își petreacă timp cu prietenii lor și să simtă că acasă vor găsi înțelegere. În momentul în care bărbatul simte că și-a pierdut libertatea, acesta se sperie și pleacă. O relație sănătoasă presupune ca ambii parteneri să aibă prieteni, hobby-uri și activități separate.