Trebuie să mănânci asta dacă ai probleme cu căderea părului, unghii fragile sau dacă nu dormi bine

Știai că problemele glandelor suprarenale pot avea un impact asupra sănătății unghiilor, calității somnului și cauzează scăderea părului? Ei bine, Răspunsul este DA! Glandele suprarenale sunt poziționate în partea de sus a rinichilor. Aceste glande Sunt glande endocrine.

Glandele suprarenale au responsabilitatea de a evacua o parte din hormoni, incluzând steroizi și adrenalină. Acești hormoni sunt foarte importanți pentru că ajută la regularizarea tensiunii arteriale, metabolismului și stimulează sistemul imunitar.

Acești hormoni ajuta, de asemenea, la administrarea stresului în corpul nostru, deci orice abatere de la buna funcționare a glandelor suprarenale poate contribui la intensificarea problemelor de sănătate. Glandele suprarenale pot să funcționeze în mod normal din nou datorită unei rețete naturale făcută în casă bazată pe nuci braziliene.

Ingredientele necesare și procesul de preparare:

Nuci braziliene

Miere pură, naturală

Ghimbir de pământ

Stafide

Frunze uscate de pătrunjel

Începe prin a pune frunzele uscate de pătrunjel și nucile braziliene într-un blender și amestecă-le bine. Apoi adaugă stafidele, mierea și ghimbirul de pământ la amestecul inițial.

Amestecă toate ingredientele până când se obține un amestec omogen.

Cum să consumi acest remediu? Ia 2 linguri din acest remediu natural ,făcut în casă care îmbunătățește funcționarea glandelor suprarenale , dimineața devreme pe stomacul gol , de preferat înainte de micul dejun.

Acest dozaj ar trebui să fie luat de două sau de trei ori pe săptămână. Consumarea acestui remediu îți va oferi îmbunătățirea glandelor suprarenale de care ai nevoie și vei vedea și vei simți schimbările din corpul tău imediat.

Observi că somnul tău devine mai odihnitor, părul va arăta mult mai sănătos și și se va întoarce la strălucirea naturală și unghiile tale nu se vor mai rupe la cea mai mică presiune. În schimb, ele vor deveni mai puternice și mai sănătoase și toată lumea va observa schimbarea.