Toată lumea bănuia, dar acum e clar: Cum se intelege Adelina Pestritu cu mama soacra:

Adelina Pestritu, declaratii incredibile despre relatia cu “soacra” ei. Uite cum arata mama lui Virgil Steblea si cum se intelege cu viitoarea nora.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea, logodnicul ei, traiesc momente unice de cand au devenit parinti. Fiecare clipa cu Zenaida este un miracol de care nu se bucura insa doar ei ci si apropiatii lor.

De curand, frumoasa bruneta a povestit, amuzata, cateva experiente comice pe care le-a avut cu viitoarea ei soacra. Mama lui Virgil ii ajuta mereu pe tinerii parinti cu cea mica, fosta prezentatoare tv spunand ca „mama soacra” este o explozie de energie.

„Mama este la Campulung si vine la Bucuresti doar cand ridicam „manuta”. A fost la noi in vizita, a stat cu Zenaida, si s-a bucurat de ea, dar m-a certat ca nu i-am facut poze bune. Mama lui Virgil sta la trei intersectii de noi si ne ajuta de fiecare data cand o rugam. Dansa pleaca seara la ea acasa desi am invitat-o sa ramana, dar pur si simplu nu are stare. Este o explozie de energie …Mereu ne intreaba daca avem ceva de calcat, de spalat, daca trebuie sa-i facem baie lui Zeny…Acum cateva zile am facut o criza de ras cand am surprins-o pe Zenaida pe pat, infasata si cu caciulita. Asta se intampla cand lasi copilul zece minute cu bunica (rade). Dar sa stiti ca buni are dreptate…Infasatul o linisteste si era atat de simpatica, semana cu o clatituta si statea cuminte, se uita in stanga si in dreapta. Revenind insa la mama lui Virgil, este un ajutor de nadejde si mereu isi da silita sa fie totul perfect”, a spus Adelina pentru Viva.ro.

Recent, protagonista noastra a vorbit despre sentimentele unice care au incercat-o cand a tinut-o prima oara in brate pe Zenaida.

„Cateva mamici m-au speriat cand mi-au zis ca multor femei li se intampla sa nu-si iubeasca din prima copiii. E un fenomen natural din cate spun psihologii, dar din fericire nu a fost si cazul meu. La mine a fost dragoste la prima vedere. Am iubit-o imediat pe Zeny, am simtit ca-mi explodeaza inima de drag si de fericire. E ceva inexplicabil. Nu am crezut ca pot simti asa o dragoste”, a declarat vedeta.