8 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le facă pentru a stârni interesul unui bărbat. Numărul 7 este preferatul lor!

Love Couple have intimate moments at the sofa bed.

Te gândești cum să-l faci să fie topit după tine? Psihologii specializați pe relații de cuplu spun că există câteva aspecte menite să crească interesul partenerilor.

ată câteva lucruri care vor stârni interesul oricărui bărbat:

1. Fă primul pas acum!

Dacă o femeie face primul pas, va însemna foarte mult pentru bărbatul respectiv. Acest lucru îl va face să fie și mai interesant de acea femeie și să vrea mai mult, scrie site-ul estisuperba.ro.

2. Joacă-te alături de partenerul tău.

Majoritatea iubește femeile care se joacă fifa sau jocuri video, în general. Bărbații găsesc aceste femei atrăgătoare, deci fă în așa fel încât să-i îndeplinești această dorință partenerului tău.

3. Fii senzuală pentru partenerul tău.

După o perioadă lungă de relație lucrurile devin monotone, de aceea este foarte important să fii spontană și să îți surprinzi partenerul. Poartă o pereche de ochelari sau o lenjerie inimă atrăgătoare.

4. Aplică-ți tatuaje.

Pentru bărbați, femeile care au tatuaje sunt extrem de atrăgătoare. Dacă nu vrei să-ți faci unul permanent, poți să-ți aplici pe piele tatuaje provizorii, sigur îi va plăcea.

5. Iubește-ți și îngrijește-ți corpul.

O femeie în formă atrage atenția oriunde ar merge. Ar trebui să te menții în formă și eventual să mergi la sală pentru a-l face pe partenerul tău să nu se uite în altă parte.

6. O femeie inteligentă este extrem de atrăgătoare.

Deși bărbații par să fie superficiali și să pună accent pe frumusețe când vine vorba despre o femeie, bărbații iubesc femeile inteligente, cu o gramatică impecabilă.

7. Fii independentă.

Femeile independente au mare succes la bărbați. De cele mai multe ori, bărbații vor să-și protejeze și să fie eroi pentru partenerele lor, însă iubesc mai mult femeile care se descurcă singure.

8. Fii deschisă.

Femeile deschise care pot vorbi deschis despre orice, sunt pe placul bărbaților. Dacă ești o femeie care nu se ascunde după deget și care poate avea o conversație despre orice subiect, înseamnă că ochii bărbaților vor fi mereu ațintiți spre tine.