Ai intre 25 si 35 de ani? Poti castiga lejer 15.000 de euro. Exista însă o condiție minimă, ce trebuie să faci:

Tinerii români între 25 și 35 de ani pot câștiga lejer în Romania până la 15 000 de euro. Cateva mii de euro si o vizita la starea civila sunt singurele conditii pe care trebuie sa le indeplineasca moldovenii care vor sa devina cetateni europeni.

Nu este legal, dar se practica. Site-urile din Moldova sunt pline de anunturile tinerilor romani care sunt de acord cu casatoriile de forma doar pentru bani, scrie bzi.ro.

Iata cateva anunturi de acest fel:

Tanar dragut, 19 ani, ofer casatorie domnisoarelor cu varsta intre 18-25, ce doresc obtinerea cetatenie romane si restul ce deriva din asta. Rog seriozitate

Ofer posibilitatea obtinerii cetateniei romane, prin casatorie de convenienta, dar fara alte obligatii.Am 19 ani, iar cei interesati sa aiba intre 18-35.Pret 4500 €, negociabil, rog seriozitate!..

O casatorie de conventienta poate sa coaste chiar si 15.000 de euro. In general, cei care posteaza anunturi sunt barbati cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani.

Moldovenilor li se promite cetatenie romana, dar in realitate ei nu obtin decat un permis de sedere in Romania. Mai mult, pentru a calatori pe teritoriul tarilor europene trebuie sa mearga impreuna sotul sau sotia de cetatenie romana.

Abia dupa cinci ani cetatenii moldoveni pot solicita cetatenia romana. Trebuie sa demonstreze ca in tot acest timp au locuit in tara si, de asemenea, trebuie sa sustina un examen de cetatenie.