5 trucuri de stil care te fac să pari bogată, chiar dacă nu ești

Femeile moderne au prea multe probleme: nu numai că vrei să cumperi toate bijuteriile, dar și să le porți pe toate odată, așa că trebuie să înveți cum să le combini corect.

Iată cum să nu te pierzi în această varietate de culori și stiluri.

1. Accesorizează cu măsură

Nu pune toate bijuteriile odată – chiar dacă îți foarte mult. În special accesorii mari și luminoase: coliere masive, cercei mari și inele cu pietre mari. Este mai bine să alegi un singur lucru – astfel încât imaginea ta se va dovedi a fi mult mai elegantă.

Dacă este încă foarte dificil să srenunți la câteva dintre accesorii, este necesar să se asculte regula distanțelor maxime. Deci, este posibil să se aleagă o bună combinație de mai multe accesorii mari.

2. Ai grijă la alegerea mărgelelor

Niște mărgele mari fac cu ușurință o fată tânără să arate ca o doamnă adultă, deci este important să se acorde atenție dimensiunii lor. Desigur, aceasta este o chestiune de gust, dar unele bijuterii cu mărgele foarte mari pot fi mai degrabă potrivite pentru decorarea pomului de Crăciun, și nu gâtul cuiva.

Dacă alegi mărgele din perle naturale, amintește-ți următoarea regulă: perlele mari sunt mai potrivite pentru doamnele în vârstă. Fetele preferă să aleagă bijuterii din perle mici de râu. Ele vor alege, de asemenea, un colier lung și subțire care poate fi combinat cu un număr imens de îmbrăcăminte.

3. Combină-le corect

De ce complexitatea? Dacă există probleme în alegerea bijuteriilor, este mai bine să pariezi pe minimalism. cercei Pusety, inele subțiri, ușoare și de și ușor combinate între ele – este practic imposibil să faci o greșeală cu astfel de accesorii. Aceste accesorii sunt absolut potrivite pentru orice stil vestimentar ai avea, ba chiar sunt și foarte la modă.

4. Nu îți fie teamă să combini aurul și argintul

Stiliștii din anii trecuți aveau cu toții aceeasi opinie: o combinatie de bijuterii de aur si argint este imposibilă. Și apoi casele de bijuterii au început să producă inele și brățări, în care au alăturat ambele metale, iar de atunci părerea tuturor s-a schimbat dramatic.

În orice ar trebui să existe o măsură și un bun gust: dacă dorești să porți bijuterii din diferite metale în același timp, gândește-te cum pot fi combinate competent. Este mai bine să alegi bijuterii în același stil și formă, textură. Va fi chiar mai ușor să asamblați un set de bijuterii de un fel: de exemplu, doar inele sau numai brățări.

5. Bijuteriile ar trebui să-ți completeze imaginea

Atunci când alegi bijuterii, alege în funcție de detaliile garderobei și imaginii tale ca întreg. Dacă mergi la birou sau la o întâlnire de afaceri, cu atât mai mult trebuie să te abții de la accesoriile jucăușe sub formă de inimi, flori și asteriscuri. Și din nou, aici depinde de gusturi, dar chiar și astfel de accesorii ar trebui să fie asortate la o rochie cu flori, sau alte haine de vară, ci nu o ținută office.