9 semne că sunteți mai mult decât îndrăgostiți – relația voastră e pe viață:

La începutul oricărei relații, oamenii tind să creadă că va dura pentru totdeauna. Mai târziu, spre regret sau fericire, viața reală rupe acest vis. Cu toate acestea, există modalități universale de a afla dacă relația ta va fi efemeră sau nu.

Fii atent la următorii factori și vezi dacă relația ta poate dura pentru totdeauna:

1. Aveți aproximativ același statut social

La începutul oricărei relații, aceste diferențe trec de obicei neobservate, deoarece ești profund îndrăgostit și nu observi neconcordanțe. Dar gândește-te la faptul că partenerul tău a fost crescut în mod diferit, el sau ea are o atitudine diferită față de cele mai simple lucruri și, din acest motiv, nu vă puteți înțelege pe deplin. Desigur, dacă oamenii vor să fie împreună, vor învăța să se adapteze și să învețe unii de la alții. Cu toate acestea, vă va fi mult mai ușor să cooperați dacă mediile în care v-ați creat au fost oarecum la fel.

2. Simțul umorului este similar

Nu este uimitor când înțelegi glumele partenerului tău și el pe ale tale? Uneori, simțul umorului este chiar lucrul care ajută la menținerea unei vieți familiale sănătoase. Deci, dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, există o șansă de 90% să aveți o viață de succes și fericită împreună!

3. Aveți aceeași părere despre copii

Atunci când un cuplu ia decizia de a avea un copil, înseamnă că relația lor este stabilă. Cu toate acestea, există și câteva probleme ascunse aici – s-ar putea să te gândești că un copil este de ajuns, în timp ce partenerul tău ar putea insista să aibă doi copii sau ați putea avea așteptări diferite în ceea ce privește asistența medicală sau educația. Este mai bine să discutați aceste lucruri în prealabil (nu neapărat la prima întâlnire) pentru a avea o idee despre ceea ce va trebui să faceți în viitor.

4. Atitudinea voastră cu privire la finanțe este aceeași

Este foarte dificil pentru oamenii care nu sunt obișnuiți să-și planifice bugetul să găsească un limbaj comun cu cei care se raportează la fiecare achiziție cu un mare sentiment de responsabilitate. Tema finanțelor este foarte delicată și de aceea este mai bine să îți trăiești viața cu o persoană care îți împărtășește interesele. În caz contrar, bugetul familiei ar putea deveni motivul principal pentru certuri.

5. Împărțiți aceeași viziune asupra sarcinilor casnice

Pentru a evita o situație în care viața ta este haotică datorită sarcinilor neremise ale gospodăriei, este mai bine să locuiești cu această persoană timp de cel puțin o lună înainte de a te căsători. Dacă ești un perfecționist care își ține toate lucrurile organizate și partenerul tău nu știe cum să găsească dulapul în casa ta, ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare. Nu oricine poate suporta o casă dezordonată.

6. Aveți aceeași stare de spirit în sfera intimă

Este simplu – nu vei fi încântat dacă nevoile tale intime nu sunt îndeplinite în mod regulat. Este mai bine să aștepți un timp până când euforia de a fi îndrăgostit dispare și să analizezi cât de mult vă potriviți din punct de vedere al libidoului.

7. Aveți aceleași priorități în viață

Este foarte dificil pentru doi oameni cu priorități diferite să trăiască împreună. Dacă partenerul tău dorește să se dedice gestionării casei și nu te gândești să fii singura persoană care lucrează în familie, atunci va trebui să căutați un compromis. Dacă nu ești pregătit pentru acest aranjament, atunci ar putea fi un subiect bun de luat în considerare înainte de a începe relația.

8. Sunteți gata pentru un viitor împreună

Dacă ești pregătit pentru o viață de familie, dar partenerul tău continuă să amâne momentul, poate fi foarte dezamăgitor. La începutul unei relații, este mai bine să te uiți mai atent la partenerul tău și să afli dacă are aceleași priorități ca și tine. Vrea să facă aceleași lucruri ca și tine? Dacă răspunsul este da, atunci poți începe relația fără nicio îndoială.

9. Nu încercați să vă schimbați unul pe celălalt

Acest factor se referă la acei oameni care, la începutul relației, se gândesc: „Nu-mi place mult caracterul său, dar îl voi putea schimba”. Vei fi probabil capabil să-l inspiri pentru o anumită schimbare, dar dacă există ceva care nu îți place deloc și crezi că o vei putea corecta, te înșeli amarnic.