De ce e mai bine să te căsătorești după 30 de ani:

Pe măsură ce crești, ai deja o viață planificată pe jumătate. Vrei să termini școala, să te muți într-un loc interesant, să ai un loc de muncă bun și să întâlnești persoana visurilor tale. Dacă totul merge bine, într-o zi vei avea cariera pe care ți-o dorești, o casă și o familie. Sună perfect, nu? Din păcate, uneori viața are alte planuri și nimic nu se rezolvă așa cum te-ai aștepta.

Timpurile se schimbă și nimic nu este atât de simplu, cum a fost. În zilele noastre, există o mulțime de bărbați și femei independente care decid să amâne căsătoria până când vor obține tot ce vor de la viață. Pentru unii, în special pentru persoanele în vârstă, astfel de decizii sunt greșite și o pierdere de timp prețios. Dar, pentru că devine mai frecventă, în acest articol vrem să îți arătăm câteva motive sincere pentru care este recomandat să aștepți până la vârsta de 30 de ani pentru a te căsători, în loc să o faci la 20 de ani.

1. Te cunoști foarte bine

Gândește-te , la 20 și ceva de ani abia termini studiile și totul pare un tărâm neexplorat pentru tine Ai nevoie de timp pentru a te regăsi și pentru a descoperi ce îți dorești cu adevărat de la viață.

2. Știi ce vrei

Nu mai ești persoana naivă care este mulțumită de primul lucru pe care îl găsește în calea ei, pentru că nu știe nimic mai bun. Ai trăit o vreme în lume și ai reușit să stabilești anumite standarde pentru tine. Când ajungeți la 30 de ani, ai o idee clară asupra lucrurilor pe care ți le dorești. Vei fi acordat deja prioritate obiectivelor tale personale și profesionale.

3. Vei fi stabil din punct de vedere financiar

Dragostea este suficientă, dar nu întotdeauna. La vârsta de 20 de ani ești încă într-o perioadă dificilă; probabil că nu vei fi destul de norocos pentru a putea câștiga suficient pentru a avea o viață decentă. Întotdeauna vor exista angajamente cu privire la o dorință sau alta care va face dificilă supraviețuirea până la următorul salariu, și nu este genul de tensiune pe care dorești să o plasezi într-o căsnicie. Un studiu privind divorțurile a arătat că problemele legate de bani sunt unul dintre principalii factori care provoacă un divorț. La vârsta de 30 de ani, vei avea un loc de muncă stabil și o anumită bază de venit.

4. La 20 ai timp „pentru tine”

Când ai 20 de ani, ești relativ o persoană nou-venită în lume reală și ai un milion de vise. Poate dorești să călătorești cu prietenii tăi prin țară, sau în afara granițelor. Odată căsătorit, nu îți mai poți îndeplini această dorință. Așa că merită să aștepți până ți-ai îndeplinit toate dorințele personale.

5. Vei afla ce înseamnă să fii într-o relație

La 20 de ani este timpul ideal pentru auto-descoperire. Interacționează cu oamenii care îți par interesanți și vei obține o lecție din fiecare relație prin care treci. După aceea, vei avea o idee mult mai clară despre lucrurile pe care le cauți la o poveste de dragoste. Pe baza acestor relații, vei obține experiența necesară pentru a avea o relație matură și solidă cu partenerul de viață.