10 gesturi care te fac irezistibilă în fața bărbaților:

O femeie poate fi sexy într-un mod subtil și extrem de simplu. Ne naștem cu asta, dar unele femei nu știu exact cum să scoată această latură la iveală.

Iată câteva lucruri căror bărbații nu le pot rezista.

1. Când o femeie își mușcă buza

Copiii fac un gest simiar când sunt emoționați sau când le e frică. Bărbații simt afecțiune, iar buzele tale îi vor atrage atenția.

2. Piele fină

Nu e nimic mai sexy decât o femeie cu piele fină. Nu degeaba epilarea a existat încă de pe vremea Romei sau Egiptului Antic.

3. O coafură definită

Te face să arăți ca o femeie de afaceri, atrăgătoare și îți lasă la vedere gâtul și urechile

4. Un look deosebit

Bărbații vor să le cunoască pe cele care ies în evidență. Un tatuaj sau părul albastru pot fi motive excelente pentru a începe o conversație.

5. Când o femeie poartă cămașa unui bărbat

Când îi porți hainele nu spui numai că le vrei aproape de corpul tău, ci și că îl vrei pe el.

6. O privire peste umăr

O privire misterioasă peste umăr are un fel de magie specială. Nu degeaba frumusețile din secolul trecut se uitau de pe postere exact în acest fel.

7. Încrederea în sine

Când o femeie care știe că e superbă intră în cameră, ea atrage imediat atenția tuturor bărbaților prezenți. E important însă ca încrederea să nu fie exagerată, fiindcă asta e respingător.

8. Umăr gol

Umerii rotunzi, goi, le inspiră bărbaților dorința de a îmbrățișa și de a proteja. Acest stil le face pe femei să fie mai delicate și mai sexy.

9. Un mers frumos pe tocuri

Unele femei disprețuiesc tocurile, altele nu-și pot imagina o zi fără ele. Dacă vrei să porți tocuri înalte, asigură-te că mersul tău este lin și frumos. Altfel, tot farmecul va fi distrus.

10. Ochelarii

Ochelarii te fac să pari mai strictă și de neabordat, iar asta îi atrage pe bărbați ca un magnet. În plus, te poți juca, flirtând, cu acest accesoriu. Iar această privire peste ochelari…