10 semne că te iubește, deși nu ți-o spune:

În lumea asta mare, nu e tocmai ușor să găsești pe cineva care să fie pe sufletul tău. Când îl găsești însă, fericirea aceea nu se compară cu nimic. Căutarea poate lua uneori câțiva ani, iar drumul nu e ușor. Uneori mai apar și probleme. Deci, cum știi că te întâlnești cu persoana potrivită?

Iată câteva semne:

1. Se laudă mereu cu tine și le spune tuturor despre reușitele tale, fie că e vorba de o promovare la muncă, fie că doar ai câștigat niște bilete la un concert. Pentru el contează.

2. Se poartă ca un cavaler. De exemplu, te ia în brațe când nu mai poți păși din cauza tocurilor.

3. Nu încearcă să te schimbe. Îți știe defectele – că ești mai dezordonată decât el, că ai nevoie de o pisică drept animal de companie și că nu poți să gătești, dar acceptă totul.

4. Îi e dor de tine. Nu o spune doar de dragul de a o spune. Chiar îi e dor de tine când nu v-ați mai văzut de mult timp.

5. Poți plânge în fața lui fără să te simți stânjenită. Știe când ai nevoie să fii susținută și te va sprijini și sfătui mereu.

6. Când prietenele tale se plâng de partenerii lor, tu nu prea ai de ce să te plângi, pentru că el se poartă minunat cu tine.

7. Este apropiat de familia ta și s-a asigurat că și tu te înțelgi cu ai lui. Ți-ar suna tatăl sau bunica fără ezitare.

8. Prietenii tăi sunt și prietenii lui. Și îi pasă de ei. Dacă unul dintre ei se simte aiurea, îți sugerează să stai cu el sau să îl inviți să mergeți undeva.

9. Înțelege că uneori te mai și superi, că suntem cu toții oameni și mai avem perioade proaste. Îl supără doar că nu ești bine.

10. Îți spune, din senin, că ești frumoasă. Și asta se întâmplă când nu ți-ai aranjat părul, nu te-ai machiat sau nici nu ți-ai schimbat tricoul.