Cristi Borcea a fost întrebat cu cine și-ar dori să mai facă copii, după Valentina, iar răspunsul l-a surprins și pe reporter:

Deşi gurile rele spun că Borcea o va părăsi pe Valentina Pelinel în acelaşi mod în care le-a părăsit pe Mihaela şi pe Alina Vidican, fostul acţionar de la Dinamo jură că noua soţie este şi ultima femeie din viaţa lui.

Cristi a dezvălui într-un interviu detalii din relaţia pe care o are cu viitoare mămică, cea care urmează să îi dăruiască gemene.

„Relaţia mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlineşte total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băieţelului nostru, care are 2 anişori şi 4 luni. (…) În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă.”, a mărturisit Borcea pentru Libertatea.

Întrebat dacă este sigur că Valentina Pelinel va fi ultima femeie din viaţa lui, Borcea a răspuns fără ezitare: „Asta sigur! Da! Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!»”

Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care i-a făcut-o vreodata lui Pelinel este „Eşti viaţa mea” şi, după cum povesteşte chiar el, ea îi spune acelaşi lucru lui.

Dinamovistul a povestit că, indiferent de programul pe care îl au în timpul zilei, el şi Valentina îşi rezervă doua ore doar pentru ei. „Dimineaţa, ne trezim la micul dejun, ne jucăm cu Milan, o mângâi pe burtică, pentru fetiţe, apoi eu vin la birou, la muncă. Dacă mai e timp după-amiază, ne mai vedem un pic. Seara, chiar dacă ieşim la cină sau avem musafiri, ne rezervăm minimum două ore numai pentru noi, exclusiv. Stăm la ţigară, la vorbe, la un pahar de vin roşu. Valentina nu e doar soţie, e şi cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutăm absolut orice. E tot ceea ce îmi doresc”, a povestit el.

Întrebat de reporter câți copii mai vrea să facă, Borcea a răspuns: „Nu mai zic. Câţi o vrea Dumnezeu! Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face.”

sursa: libertatea.ro